yakwza Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 al meu merge si fara baterie dar luminile si bordu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 ce stiti cdi ala verde cu led ros "ducati engine" e limitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Cumpar segmenti pentru Malaguti Fifty de 39 cu 1.urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ce stiti cdi ala verde cu led ros "ducati engine" e limitat? / // ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 normal ca e limitat. cele delimitate sunt alea de tuning : malossi etc. care merg pana in 20000rpm (daca ai si ce sa mearga la rotatiile alea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 ca tot veni vorba de piese... pt malaguti f12 100 un set motor ? exact ca originalul, din aluminiu ... nu din fonta. si asteptarea a meritat :x ieri l-am primit, l-am montat si acum rodajul. f multumit! recomand newrom ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) uitati un malaguti adevarat (printre cele de 50). 50cc, 5 viteze, viteza maxima(probat) 125km. Editat August 10, 2009 de maryusmaryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 cat va papa f12-le la 100(pe mai multe zile adica azi 30,maine 40,...si in mers putin mai "sportiv")? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 sa va arat si eu al meu f15 , are toba SITO in rest totul stock si fuge tot bordul , as vrea sa-i schimb tot ambreiajul un pret stie cineva?ceva bun ! pun 2-3 poze cu el http://img15.imageshack.us/i/dsc04882t.jpg/ http://img84.imageshack.us/i/dsc04896.jpg/ http://img8.imageshack.us/i/dsc04905r.jpg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naiki Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Salut am un Mallaguti Centro l-am luat la un pret mic e super folosit, iam schimbat ambreiajul,cureaua, furtunul de benzina, problema e ca l-am desfacut lam curatat si am umblat la carburator si nu stiu sal reglez, cand roata e in aer nu e in sarcina accelereaza normal cand ma pun pe el(este in sarcine) nu accelereaza cand prin avant accelereaza iar daca dezaccelerez nu mai accelereaza fara avant.... aveti vreo idee cum sa reglez carburatorul(mai multa benzina sau aer?). Sau daca e de la altceva dar nu cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) cat va papa f12-le la 100(pe mai multe zile adica azi 30,maine 40,...si in mers putin mai "sportiv")? Mers spotiv in oras (full gaz cat este posibil) cam 4-5% Mers sportiv afara..adica full gaz cam 2,5-3% Mers normal oras 3-3,5% Mers Normal afara 2%(poate chear mai jos) asta la un regim normal de 40-50-60 km/h (Consum testat personal p f12-le meu ) Editat Octombrie 10, 2009 de Raulyto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Inseamna ca doar eu scot consum de 4-5 % Mesaj completat Are careva Xenon pe malaguti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimoz Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 care mai are scuter malaguti ca al meu(pe aer si cu 80 in bord)..nu fuge mai mult de 65-67 nici mort..dc oare? ? i am pus carburator de 17.5 tot asa fuge..sa fie limitat si unde sa aiba limitarea?? hai meseriasilor dati sfaturi.. scuterul este exact asa Imprumuta o toba sport de la cnv si fa proba,sau delimiteaza toba ta,in caz ca ii limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Stie cineva cum se delimiteaza toba de la scuterul asta?Exact la fel am si eu numai ca nu am poze in calculator. Mesaj completat http://www.bikepics.com/pictures/366718/ Mesaj completat http://www.bikepics.com/pictures/366718/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Salutare am si eu un malaguti f15 firefox de 2 ani si niciodata nu m-a dezamagit cu toate ca am mers si peste 400km intr-o zii,am facut o ,,plimbarica'' cu el in bulgaria,la cota 1400 a urcat de n-ori si inca e foarte tare mosuletul(an fabricatie 1998) E modificat si am montat pe el kit 70cc,carb de 19,variator,curea kevlar,torsion control,lamele carbon,grup malossi 13/44 care da un plus de 15% la top speed si c-am atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 topcase personalizat de la Givi cu Malaguti , in semnatura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Salut imi poate da cineva un link sau vreo informatie in legatura cu un Malaguti Centro din 1997? Proprietarul are nevoie de simeringuri si ulei de furca, si nu stiu ce si de unde sa ii iau. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 baieti vand piese SH pt malaguti f 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Salutimi poate da cineva un link sau vreo informatie in legatura cu un Malaguti Centro din 1997? Proprietarul are nevoie de simeringuri si ulei de furca, si nu stiu ce si de unde sa ii iau. Multumesc. SEMERINGURI tre' sa comanzi de afara iar ulei de furca iti recomand motul si gasesti la atvrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Multumesc Sandu07, ma interesa vreun model, cod de SIMERINGURI si de ulei de furca, caci apoi imi dau eu seama de unde le comand, daca am indicativele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malaguti Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salut tuturor .Stie careva de unde pot face rost de niste pinioane pentru un malaguti f18 de 150 ? Multumesc anticipat . salut, mai ai nevoie de pinioane? te pot ajuta Mesaj completat Multumesc Sandu07, ma interesa vreun model, cod de SIMERINGURI si de ulei de furca, caci apoi imi dau eu seama de unde le comand, daca am indicativele. TC4 26 X 37 X 10,5 - asta cred ca sunt indicativele pentru simering Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 merci frumos, am primit si pm-ul, o sa contactez proprietarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Multumesc Sandu07, ma interesa vreun model, cod de SIMERINGURI si de ulei de furca, caci apoi imi dau eu seama de unde le comand, daca am indicativele. Stiu ca au www.gamamoto.ro .....da un telefon sa iti spuna daca au pe stoc ce cauti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 vand 2 presuri originala malaguti f 12.. Mesaj completat baieti daca vreti ceva de aici http://www.okazii.ro/contul-meu/activitate...icitatii-active Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) sal, are cineva un filtru de aer pt malaguti f18 si un cablu de kilometraj? Editat Decembrie 17, 2009 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate