misulik_4u Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 http://www.bikez.com/motorcycles/blata_origami_b1_2005.php ce ziceti de ea baieti... avand in vedere capacitatea cilindrica aaa... s i mai uitati-va al raportul putere greutate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 bikez au mai spus si ca Cagiva Mito 125 2007 ar avea 70CP...ya,wright! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 aaa... s i mai uitati-va al raportul putere greutate ce ii atat de impresionant ? 0,5 cp/kg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 http://www.bikez.com/motorcycles/blata_origami_b1_2005.php ce ziceti de ea baieti... avand in vedere capacitatea cilindrica aaa... s i mai uitati-va al raportul putere greutate e mini moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 stiu ma de cagiva mito.... dar ma gandeam asa ca al 39cmc 15 caluzi.... e cat cbr in cacao... ri raportul 0.5 este impresionant pentru ca un chopper are cam 0,0X asa ca mi s-a parut ok un rap de 0.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Nu ma impresioneaza puterea, vezi cat scoate o motocicleta de cross de 64 cmc si ai sa vezi ca asta de 39 nu e iesita din comun. Oricum iti dai seama cat e de fiabila nu? (ca tot ai lansat o comparatie cu cbr 125 4t) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 bikez au mai spus si ca Cagiva Mito 125 2007 ar avea 70CP...ya,wright! DaDaDa....eract 70 aare cagiva 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 stiu ma de cagiva mito.... dar ma gandeam asa ca al 39cmc 15 caluzi.... e cat cbr in cacao... ri raportul 0.5 este impresionant pentru ca un chopper are cam 0,0X asa ca mi s-a parut ok un rap de 0.5 dar o sportiva are peste 1 raportul cp/kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 oricum raportul CP/kg e imens...Snake nu compara cu o sportiva cu motor de 1000!Ia fa raportul la scuterul tau si ai sa vezi ca e muuuult mai mic. De exemplu,raportul meu este 0.0754 Realizez ca chestia aia imi da fum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 oricum raportul CP/kg e imens...Snake nu compara cu o sportiva cu motor de 1000!Ia fa raportul la scuterul tau si ai sa vezi ca e muuuult mai mic. De exemplu,raportul meu este 0.0754 Realizez ca chestia aia imi da fum nu ma face sa il compar cu un dragster scuteru tau avea raportul ala inainte de modificari, nu ? acum este mai mare raportul la a meu ii 0,064 dar aia este minibike... 25 de kile... dar tot nu ma impresioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 DaDaDa....eract 70 aare cagiva 125 nu, nu are 70! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 buey! E MINI MOTO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutza Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Oricum, sa duci motorul la peste 12k turatii cred ca-l face sa moara destul de tanar, orice ai baga in el. Asa ca puterea aia maxima e mult mai "ipotetica" si greu de atins in condtii reale decat la un scuter care are varful de putere (limitat) la 7-8k ture. Plus ca obiectul ala NU e de mers pe strada - asa ca la ce bun? daca vrei sa mergi pe circuit, cred ca poti gasi ceva mai puternic de atat, oricum. E doar un exercitiu de tehnologie pentru producator, cu aplicatie tinzand spre 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate