Gim Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Modelul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 omul daca nu are de lucru isi face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 poza3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 auch:) arata ca sufragerie de bloc sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 poza 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 auch:)arata ca sufragerie de bloc sau mi se pare mie? este ocamera de la casa poza 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 poza 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 poza 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 poza 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 sfarsitul primei parti VA URMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Hai sa plecam ca asta-i satanist ! Misto saua de R1 2004, de unde ai facut rost de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Daca nu lucrezi de mantuiala,cred ca o sa iasa ceva misto.Spor la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 Hai sa plecam ca asta-i satanist ! Misto saua de R1 2004, de unde ai facut rost de ea? spatele ii de pe germa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 Daca nu lucrezi de mantuiala,cred ca o sa iasa ceva misto.Spor la munca! speram ca la BRASOV sa vina pe acest motor ( RADU ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 gim cine a facut aerograful de pe rezervorul ala?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Hai sa plecam ca asta-i satanist ! Misto saua de R1 2004, de unde ai facut rost de ea? 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 cool dude!!! marfa de stritfaitar!!!o sa iasa piesa!!!asta daca ii asortezi culorile !! imi place sa te vad pe tine lucrand la ea,da si mai mult imi place sa o cumpar de-a gata vei fi un mad max!Multa bafta si multa rabdare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 cool dude!!! marfa de stritfaitar!!!o sa iasa piesa!!!asta daca ii asortezi culorile !! imi place sa te vad pe tine lucrand la ea,da si mai mult imi place sa o cumpar de-a gata vei fi un mad max!Multa bafta si multa rabdare!!! orice critica sau sugestie ii bine venita astept discutii grele (timpul ii scurt si lucru de ma doare capu) finisarea o sa se efectueze in iarna acuma lucram la brut sa vedem cum merge, problemele majore apar la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Am o presimtire ca va iesi un motor tare de tot. Spor la lucru baieti, pana nu trece vara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 fain motor am AVUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 fain motor am AVUT da da pe vremea cand erai tinar si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Ciobanu Postat Iunie 5, 2004 Share Postat Iunie 5, 2004 DA si acuma ii al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 5, 2004 Share Postat Iunie 5, 2004 ba io acu' mi-am dat seama ca sunteti mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 ba io acu' mi-am dat seama ca sunteti mai multi Ce iluzie dom'le si eu am patit la fel. Sunteti in vreo fratie? Alfa-Lambda, Lamda-Gamma, Sisters of Mercy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate