weebs Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Salut.... in sfarsit mi s-a indeplinit visul mi-am luat motor, cum ziceam in titlu... suzuki gsx600r srad ... pacat ca inca nu am permis oricum m-am dat cu el putin Doamne ajuta sa nu am probleme, cazaturi etc..... apropo... la prima tura am ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Vrem pozeeee...!!! shi nu te mai da cu el pana nu iti iei permisul ...ca risti sa nu il mai iei deloc.. sa il stapanesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Salut.... in sfarsit mi s-a indeplinit visul mi-am luat motor, cum ziceam in titlu... suzuki gsx600r srad ... pacat ca inca nu am permis oricum m-am dat cu el putin Doamne ajuta sa nu am probleme, cazaturi etc..... apropo... la prima tura am ramas ti-ai facut user pe motociclism sa te lauzi ma ? oricum tare motoru am mers si eu cu el si e criminal ... bafta si sa il stapanesti sanatos hai sa bem o palinca la vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 (editat) Vrem pozeeee...!!! shi nu te mai da cu el pana nu iti iei permisul ...ca risti sa nu il mai iei deloc.. sa il stapanesti sanatos... gata au venit si pozele...... din pacate deja am picat cu el ( eu nu am cazut dar l-am scapat.... nu a patit nimik dar asta chiar mi-a fost invatatura de minte si faza e ca nu m-am dat pe drum public fratilor incepatori.... aveti grija la gaz ca daca scapi mana pe el nitel mai mult esti mancat nu ma mai urc pe el pana nu iau permisu Era sa uit.... Multumesc mult pt urari sa ne vedem sanatosi pe asfalt Editat Februarie 10, 2007 de weebs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 gata au venit si pozele...... din pacate deja am picat cu el ( eu nu am cazut dar l-am scapat.... nu a patit nimik dar asta chiar mi-a fost invatatura de minte si faza e ca nu m-am dat pe drum public fratilor incepatori.... aveti grija la gaz ca daca scapi mana pe el nitel mai mult esti mancat nu ma mai urc pe el pana nu iau permisu Era sa uit.... Multumesc mult pt urari sa ne vedem sanatosi pe asfalt lol....cred ca sigur te-am confundat cu un amic de-al meu sorry pentru patania ta si ai grija ca e fioros rau motorul bafta multa in continuare si sa ne vedem pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Sa-l stapanesti sanatos si nu uita casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Multumesc Multumesc si asflat uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Ai grija cu gazu si dupa ce-ti iei carmetul. Bafta la examen si multi KM. fara evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Ai grija cu gazu si dupa ce-ti iei carmetul. Bafta la examen si multi KM. fara evenimente neplacute. Merci frumos ...... asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate