JAGGA Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 In primul rand salutari la toata lumea. incep si eu activitatea pe forum cu o intrebare, careia nu i-am gasit raspuns pe nicaieri: consumul efectiv de benzina la RS 125/100km. In vara (sa dea domnu) vreau sa dau de A1 si sa-mi iau un motor la SH ca sa ma obisnuiesc cu senzatia unui motor de viteza (fac 17 ani si pana imi iau A vreau sa fiu "ready"). Pana acum n-am mers decat pe scooter si ture scurte de strada cu un Simson 250 radiat (dezmembrat--> curatat--> repus in functiune in cateva zile) primit de la bunicul meu, care m-a si ajutat la reparatii. In legatura cu Aprilia 125: http://www.aprilia.com/modelli/road/techinfo.asp?id=69 nici macar pe site-ul lor nu scrie nimic in legatura cu consumul. Din cate am vazut pe forum (pareri) am inteles: 7 - 8 litri/100km E posibil asa ceva la un motor de 125 ??? Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 In primul rand salutari la toata lumea. incep si eu activitatea pe forum cu o intrebare, careia nu i-am gasit raspuns pe nicaieri: consumul efectiv de benzina la RS 125/100km. In vara (sa dea domnu) vreau sa dau de A1 si sa-mi iau un motor la SH ca sa ma obisnuiesc cu senzatia unui motor de viteza (fac 17 ani si pana imi iau A vreau sa fiu "ready"). Pana acum n-am mers decat pe scooter si ture scurte de strada cu un Simson 250 radiat (dezmembrat--> curatat--> repus in functiune in cateva zile) primit de la bunicul meu, care m-a si ajutat la reparatii. In legatura cu Aprilia 125: http://www.aprilia.com/modelli/road/techinfo.asp?id=69 nici macar pe site-ul lor nu scrie nimic in legatura cu consumul. Din cate am vazut pe forum (pareri) am inteles: 7 - 8 litri/100km E posibil asa ceva la un motor de 125 ??? Bafta si asfalt uscat! Consumul variaza de la 5 (cel mai mic posibil,optimist as spune) pana la 10 (cel mai mare intalnit de mine ,hai poate 11 da` nu cred) ... las si pe altii sa zica dar cam asta e ...7-8 e un consum mediu de bun simt as putea spune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 10 LITRI ??????? mai ceva ca Dacia lu tata din 96' . Asta si limitata ? Ca ma gandesc ca la aia 14 CP cati are limitata ...... trage mai putin. Sau vorbesc aiurea si gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 iati cbr ala consuma 3-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 De ce trb. sa deschideti cate un topic pt fiecare intrebare? Aveti destule topicuri pe tema asta si unde puteti pune si intrb!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 http://babelfish.altavista.com/babelfish/t...com%2fconso.htm sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 al meu consuma 5-6 schimbat la 8-10000 de ture mers prin oras si in afara orasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 depinde ce stil de mers ai eu scoteam un consum in oras de 11 12 la suta daca mergi sub power valve consuma sub 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 al meu consuma 6-7 maxim! unde plm visati 11..e chiar imposibil 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 al meu consuma 6-7 maxim! unde plm visati 11..e chiar imposibil 11 cand schimbi in 7 mii puya e imposibil 11 ...vezi daia nu scoti tu peste 6-7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costas91 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 fratilor voi cand ziceti 5, 6 7, 10 sau 1000 va referiti la litrii/100 de km nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 cand schimbi in 7 mii puya e imposibil 11 ...vezi daia nu scoti tu peste 6-7 pai nu degeaba e NEforjat corect,schimb pe la 7mii..si asa se face economie de benzina si de accidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 pai nu degeaba e NEforjat corect,schimb pe la 7mii..si asa se face economie de benzina si de accidente! Sa inteleg ca la 7000 iti intre tie power-valve nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 fratilor voi cand ziceti 5, 6 7, 10 sau 1000 va referiti la litrii/100 de km nu?? pai...tu ce crezi? Sa inteleg ca la 7000 iti intre tie power-valve nu? el nu prea are pauza pana in power-valve , are o acceleratie mai liniara ... pai nu degeaba e NEforjat corect,schimb pe la 7mii..si asa se face economie de benzina si de accidente! corect corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 al meu consuma 6 schimbat la 10000 am carb de 34 si pinioane de demaraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 al meu consuma 6 schimbat la 10000 am carb de 34 si pinioane de demaraj sa fii sanatos .... ai luat motoru de la horatiu?sau fac o confuzie...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 sa fii sanatos .... ai luat motoru de la horatiu?sau fac o confuzie...? Ala e Nu mai e el asa ingrijit,dar ala e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 pai...tu ce crezi? el nu prea are pauza pana in power-valve , are o acceleratie mai liniara ... corect corect si e de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 depinde ce stil de mers ai eu scoteam un consum in oras de 11 12 la suta daca mergi sub power valve consuma sub 6 da fratie da tu mergeai la genu de rupt pisda in ea si e si normal numai plecarile alea de la stop in cox..forja...pe o roata si alte dastea eo nu am facut un consum ala de la care am luato..era un baietash super linishtit si nu mergea tare zicea domne 3,5 in toate conditile plm...imi e frica sa ii fac in stilul meu de mers:)) da dc sa ma cacao pe mine...imi ia 5 cred atata timp cat merge si asstea e parfum mergea*)) da o sa mearga in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Ai RS? De ce te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ripp3rS Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 aprilia rs 125 consuma mult pt ce capacitate are ... io unu am ramas in pana prostului de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Mie imi lua mixt oras-drum intins(numa in power-valve) cu pasager la vreo 70 de kile si eu 80si in jur de 8 litri sh'un piston cu segmenti... casca ochii cand cumperi bujie sa fie EXACT cea buna si nu baga top-premium99+.. aprilia rs 125 consuma mult pt ce capacitate are ... io unu am ramas in pana prostului de cateva ori YESSS nu sunt singurul .odata in fata casei ,si odata cand treceam pin fata benzinariei undeva in afara orasului...mare bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 aveti busonu,puneti pe rezerva si cautati benzinarie...daia e si pus ala acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marco rs 125 Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 daca mergi incet consuma 5%...dai o turezi consuma 10% si chiar peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate