Schwarz Muller Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Salutare tuturor. Anul tercut mi-am luat un Dnepr cu care din pacate nu prea am avut timp sa ies . Acum ca vine vremea frumoasa vreau sa ies cu el dar mai sunt mici reparatii de facut, la care deocamdata nu ma bag pt. ca nu vreau sa stric ceva. Vreau sa-i mai strang chiulasele (pt. ca are motorul facut de curand si curge un pic de ulei pe la garnituri), sa schimb suruburile de raglaj de la tacheti, platina si sa montez o aprindere tranzistorizata (piesele le-am cumparat deja). Dc. este cineva din Bucuresti dispus sa ma jute (bineinteles contra cost sau ) il rog sa posteze aici si il voi contacta. Va multumesc si .... pun si o poza cu fieru'. Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Nu e mare lucru sa faci ce doresti tu, daca doresti sa ai un sprijin moral te ajut eu, insa ar cam trebui o cheie dinamometrica la suruburile alea de chilulase, iar daca motorul a functionat ar fi bune si niste garnituri noi. sint valabil in week-end-uri (lucrez benevol ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 Multumesc pt. sfat bubaq, dar din pacate nu am cheie dinamometrica deocamdata , deci cred ca voi apela la aleko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Salut. Scuze ca ma bag in discutie,dar n-am putut face sa nu-ti admir motocicleta.este superba... As vrea sa imi iau si eu un unul asemanator,daca as gasi un raport pret-calitate rezonabil.oricum,is off topic... P.S. Cand ai cumparat-o?parca era de vanzare una asemanatoare anu trecut..pe bikeshop.superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sze_1977 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 incearka sa-i decaleshti inelele d. cupru de sub chiulasa,ca daca nu a facut-o cine a umblat la motor inainte o sa-ti curga ca Niagara pe picioare odata ce se va incinge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceaki Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 foarte fain motor ai.......bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate