Bogdan D. Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 mai este vreun rezervor si pt mine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 cat oferi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 cat oferi? este la mine dar nu e tocmai cel mai brici pe care l-am vazut mai am si unul latit nu foarte tare(e latit 2 3 cm max 4)e facut pt simson nu pt NIPRU (si e scurtata gaura incat sta sus pe cadru) daca e ceva anuntama si bag poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 este la mine dar nu e tocmai cel mai brici pe care l-am vazut mai am si unul latit nu foarte tare(e latit 2 3 cm max 4)e facut pt simson nu pt NIPRU (si e scurtata gaura incat sta sus pe cadru) daca e ceva anuntama si bag poze pai vreau rezervoru pt simson.... baga te rog o poza ca sa vad ce modificari are.. ms mult... cat oferi? eu cat iti ofer? pai tu ar trebui sa stii cat valoreaza produsul tau... uite..iti ofer 80 ron...acum depinde si cum arata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) mai este vreun rezervor si pt mine?? cel nevopsit e inceput pt modificari da dar e lovit nu taiat(se taie si iese brici pt simson)K AL MEU cel albastru e mai lat cu ceva dar nu cat unul pt nipru insa e scurtata gaura si sta sus pe cadru(arata rau zic yo)nu-mi place sa stea sus iar cel chituit e al meu in lucrari..cu buson mic,cu cheie,pe mijloc...urmeaza sculpturi etc Editat Februarie 12, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 cel nevopsit e inceput pt modificari da dar e lovit nu taiat(se taie si iese brici pt simson)K AL MEU cel albastru e mai lat cu ceva dar nu cat unul pt nipru insa e scurtata gaura si sta sus pe cadru(arata rau zic yo)nu-mi place sa stea sus iar cel chituit e al meu in lucrari..cu buson mic,cu cheie,pe mijloc...urmeaza sculpturi etc Vreau si eu un rezervor din asta. Imi trebe' pentru un jupiter3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 gata am gasit rezervor... este in drum spre tulcea.. multumesc mult pentru oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Si cu mine cum ramane, vreau si eu unu sa mearga pe Jupiter3, si un pret. Niku, care din alea este bun de jupiter si poate sa ascunda si bobinele de sub el? Editat Februarie 13, 2007 de draagood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Si cu mine cum ramane, vreau si eu unu sa mearga pe Jupiter3, si un pret. Niku, care din alea este bun de jupiter si poate sa ascunda si bobinele de sub el? crede-ma k nu stiu unul e modificat f f mult si nu are gaura sub el decat 3 4 cm celalalt e lovit in spate si urma sa fie taiat pt a intra pe simson(deci tre sudat/sau taiat si modificat pt ij daca nu potriveste) cel chituit cu buson pe mijloc e al meu de pe simsonul meu ...deci nu-i de dat eu cred k asta din poze e bun pt tine(desi asta arata cel mai rau din toate) ....aranjat o sa arate bine Editat Februarie 13, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Pai il vreau, cat tre sa "remunerez"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 slut ,sunt bunu si am un rezervor asa cum vreti.vreau pe el un rezervor de simson 1960.astept raspuns.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 slut ,sunt bunu si am un rezervor asa cum vreti.vreau pe el un rezervor de simson 1960.astept raspuns.bunu. Am pe-acasa 2 rezervoare, dar ambele sunt de IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Am pe-acasa 2 rezervoare, dar ambele sunt de IJ. aaaaa dar nu lacrima Editat Februarie 14, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Vand shi eu un rezervuar, 100 lei prima strigare, sau schimb cu piese de IJ56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate