pantera Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Care sunteti din zona, stiti cumva cum e vremea intre Oradea si Cluj, mai ales pe Piatra (Piatra Craiului) ? Cei care au facut de curand traseul ala si stiu va rog sa ma ajutati . Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Care sunteti din zona, stiti cumva cum e vremea intre Oradea si Cluj, mai ales pe Piatra (Piatra Craiului) ? Cei care au facut de curand traseul ala si stiu va rog sa ma ajutati . Numai bine. Vremea e schimbatoare ce faci "pe" piatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 Vremea e schimbatoare ce faci "pe" piatra? Vin de la Cluj la Timisoara prin Oradea si trebuie sa stiu cum e vremea, daca pot trece cu bine muntele.Vreau sa vin cu motorul (speed ). Cu glontzul nu m-as prea risca daca nu e vreme buna...adica sa fie zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Vin de la Cluj la Timisoara prin Oradea si trebuie sa stiu cum e vremea, daca pot trece cu bine muntele.Vreau sa vin cu motorul (speed ). Cu glontzul nu m-as prea risca daca nu e vreme buna...adica sa fie zapada ZAPADA? Daca gasesti vin dupa tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 ZAPADA? Daca gasesti vin dupa tine ! As prefera sa stiu daca e sau nu zapada inainte sa plec, nu sa aflu singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 As prefera sa stiu daca e sau nu zapada inainte sa plec, nu sa aflu singura Daca te ajuta cu ceva , 2 nr. de tel de la hoteluri Hotel1 Hotel2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 Daca te ajuta cu ceva , 2 nr. de tel de la hoteluri Hotel1 Hotel2 Merci mult. Am sunat la Romalpin si or zis oamenii ca e drumul curat, n-o plouat sau nins si sunt 10 grade. La celalalt nr. n-o raspuns nimeni. Acum nu ramane decat sa sper ca pe week-end nu se strica vremea. Oricum mai revin cu un telefon vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Merci mult. Am sunat la Romalpin si or zis oamenii ca e drumul curat, n-o plouat sau nins si sunt 10 grade. La celalalt nr. n-o raspuns nimeni. Acum nu ramane decat sa sper ca pe week-end nu se strica vremea. Oricum mai revin cu un telefon vineri. Poate ne intalnim pe drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Poate ne intalnim pe drum ! are prieten! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 are prieten! zau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 io am auzit ca are barbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate