NeXuS Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 Salutare tuturor, Organizatorii de fest-uri de anul acesta, care ar mai avea loc de trupe, sunt rugati sa piarda cateva minute din timpul lor pe site-ul www.nexusromania.ro, mai ales la sectiunea download, unde pot asculta demo-ul nostru de trei piese . Date fiind conditiile materiale din Romania in ceea ce priveste muzica underground, calitatea inregistrarilor este scuzabila , oricum ar trebui sa fie destul pentru a va face o idee despre NeXuS. Toate cele bune, Andy - NeXuS 0722.279.541 0742.115.786 vasilescu@nexusromania.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Da eu pot confirma, baietzii suna bine, au fost la MotoRRock la Ploiesti si au fost super, asa ca invitati-i cu incredere! Eu chiar as vrea sa-i mai aud pe la intilniri! Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeXuS Postat Iunie 2, 2004 Autor Share Postat Iunie 2, 2004 Multumesc mult pentru apreciere Dan si multumesc ca ne-ai dat ocazia sa cantam (spre nesimtirea mea inca n-am apucat sa-ti multumesc), a fost super!!! Din ce am mai vorbit noi, o sa cantam la Bacau si la Targul Secuiesc. Daca merge cineva la Rock la Mures, la Periam (langa Timisoara), o sa ne vedeti si acolo. Numai bine, Andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 cand e festivalul de la Periam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeXuS Postat Iunie 3, 2004 Autor Share Postat Iunie 3, 2004 9-10-11 iulie ... site-ul lor e http://www.rocklamures.com. Andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeXuS Postat Iunie 19, 2004 Autor Share Postat Iunie 19, 2004 NeXuS nu va mai canta decat daca cei de la organizare se vor implica macar putin in ceea ce priveste sunetul, asta ca sa evitam remarci de genul "daca nu va convine dati-va-n pu*a mea jos de pe scena" ca la Bacau. Nu de alta, dar avem nevoie de un sunet bun. Nu cantam nici death, nu cantam nici black, nici trash, deci nu zgomot, avem nevoie de claritate. Numai bine, Andy Vasilescu - NeXuS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate