FlorinSg Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) dus intors cam 200 km a fost atat de cald ca au iesit si fluturi poze sunt mai multe dar se incarca greu Editat Februarie 13, 2007 de marian m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 dus intors cam 200 km a fost atat de cald ca au iesit si fluturi poze sunt mai multe dar se incarca greu din cate vad va cam place la noi la tulcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Am fost si eu simbata pe acolo, in trecere (venind prin paduri si peste cimpuri). Pacat ca nu ne-am sincronizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) dus intors cam 200 km a fost atat de cald ca au iesit si fluturi poze sunt mai multe dar se incarca greu locul vacantelor mele de vara...din copilarie... mai exista fantana de la intrarea spre manastire...? Editat Februarie 13, 2007 de verssatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 o fi dar nu am vazut-o eu ......(fantana) da...pacat ca nu ne-am sincrinizat da e frumos in tulcea ...da gata acu urmeaza alta zona...cine vrea sa mearga e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate