titi_rulment Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 DAca aveti asa ceva,am mare nevoie O cumpar bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 DAca aveti asa ceva,am mare nevoie O cumpar bineinteles nu mai bine cautu tu un contact cu totul? erau cateva simsone la dezmembrare pe aici, da un search ca poate gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 merci ma chinui de vreo 3 luni sa gasesc. am gasit contact,dar nu am cheie mai incerc...sunt destul d rare salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 titi,cheie n-am,da tu ai ceva piese de simson diponibile?bunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 arata asa? eu am pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 arata asa? Nope, ce arati acolo e de Jaw®a. Dar merge si la tractor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 are un plastic negru in cap...nu e ca aia...merci oricum dupa ce termin restaurarea toate piesele ce imi raman vor fi postate pe site nu mai e mult...salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate