motardu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Salutare! Am un prieten din Bulgaria si are nevoie de rotorul de la demaror pt un Kawasaki Vulcan model 1990.S-au sa ma indruma-ti la un magazin (sau prieten) care are asa ceva la mina a doua (de preferat ca....toti stam cu banii...).Va multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Vezi pe ebay.com...Sunt o gramada de motoare vindute pe bucati si pe bani putzini...Piesa iti vine in 2 saptamani,eu mi-am luat o gramada de chestii,nu doar de motor,asa... Specifica si tu pt. ce fel de Vulcan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motardu Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 Vezi pe ebay.com...Sunt o gramada de motoare vindute pe bucati si pe bani putzini...Piesa iti vine in 2 saptamani,eu mi-am luat o gramada de chestii,nu doar de motor,asa... Specifica si tu pt. ce fel de Vulcan! Mersi pt informatie! Demarorul este model Mitsuba SM-8 12v.Am sa-l pun sa caute pe e-bay.Salutare si sa vedem ....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 "ATENTIE PT NOII VENITI, CARE SCRIU PE ACEST FORUM,LA GRUPUL CHOPPERISTILOR:VA ROG SA VA COMPLETATI DATELE LA PROFIL!!! VALABIL SI PENTRU CEI MAI VECHI!" "YOU SHOW RESPECT,YOU GET RESPECT" B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate