SanchezSchiopu Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 O varianta ar fi sa ma duc undeva la cei autorizati sa imi comand o cheie (sau 2) cine stie sa ma indrume si cine stie cu ce acte tre sa ma duc... presupun ca tre sa demonstrez ca e motorul meu ...nu stiu daca merge de aia intreb aici... Daca nu merge... si stiti alta varianta pt a trece de HISS Va rog sa imi trimiteti private message pt a nu da idei Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Presupunind ca nu e furata , te duci la Honda si ei programeaza o cheie noua..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Trebuie sa ai cheia "master" iar cei de la honda pot sa-ti programeze o cheie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SanchezSchiopu Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) Trebuie sa ai cheia "master" iar cei de la honda pot sa-ti programeze o cheie noua ce inseman cheia master? eu am luat-o cu o singura cheie ..propietarul mi-a zis ca pierdut una din ele si pe urma am pierdut-o si eu pe cealata...eu tot sper ca e in casa si ca o s-o gasesc dar in cazul incare nu o mai gasesc? ...ce fac? Si motorul nu e furat ...am acte pe el e inmatriculat pe numele meu... Editat Februarie 17, 2007 de SanchezSchiopu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 ce inseman cheia master? eu am luat-o cu o singura cheie ..propietarul mi-a zis ca pierdut una din ele si pe urma am pierdut-o si eu pe cealata...eu tot sper ca e in casa si ca o s-o gasesc dar in cazul incare nu o mai gasesc? ...ce fac? Si motorul nu e furat ...am acte pe el e inmatriculat pe numele meu... Atunci e foarte simplu...hopa sus in masina ,un drum pana la InterMotorcycle si or sa te descurce cei de acolo Ps:mie ,la suzuki ,de ce mi-au dat doar 2 kei???...si la cea de 600 si la cea de 1000 ,mi-au dat 2 kei...eu am auzit de 3 ,dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 si eu am o singura cheie, mobra are tot HISS de asta, ca sa-mi fac inca o copie la cheie, trebuie sa merg neaparat la reprezentanta? oare cat costa si cat dureaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate