pantera Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) Sa ne traiesti Luc, si la cat mai multi km impreuna pe drumurile patriei. Si ia-ti kawaaaaaaaaa Editat Februarie 17, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Sa ne traiesti Luc, si la cat mai multi km impreuna pe drumurile patriei. Si ia-ti kawaaaaaaaaa 1. LMA! 2. Mi se pare mie sau ZXR400 e chiar kawa?!? 3. Exista subforum dedicat special acestui tip de topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) 1. LMA! 2. Mi se pare mie sau ZXR400 e chiar kawa?!? 3. Exista subforum dedicat special acestui tip de topicuri. Si-a vandut zxr-ul si acum cauta ceva de 600 Scuze daca am pus gresit topicul, rog moderatorii sa-l mute Editat Februarie 17, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Da, de azi sint batrin in mod oficial . Pantera mersi de topic si urari . Ce moto o sa-mi iau sper ca o sa vezi next week . Irascibil, multumesc de urare . ZXR nu mai am din toamna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 la multi ani batraneeee vedeateash cat mai repede pe motor distractie placuta in noaptea asta ... sa bei cu grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate