Marius D. Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Poate are cineva sau stie pe undeva, eventual un atelier de meseriasi care lucreaza teava de inox sau neagra ,ca de cromat ma descurc si ii ajut si pe altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 Am eu ceva insa este pt Vulcan si e fara portbagaj. (si stema e de vulcan) in rest... cred ca se potriveste. Fa-mi o oferta daca te intereseaza. Oricum.... poti sa-ti comanzi la un magazin.... dar costa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 4, 2004 Autor Share Postat Iunie 4, 2004 Propun sa ne intalnim sa vad si piesa, ca sa discutam. Da un bip sau mesaj la tel. 0722 200827 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 E mai complicat. Eu l-am demontat de pe moto. Fa-mi o oferta si discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 11, 2004 Autor Share Postat Iunie 11, 2004 Am rezolvat; m am apucat de desenat,am gandit ceva variante si impreuna cu un amic intr o zi de munca a fost gata.Cromatul a mai durat de azi pe maine si cu o sacosa de beri , una teava de 2 m , sudura si voie buna, gata si o sa l pun in poza sa vedeti si voi pe ce vor astia 200 euro la magazin.(etapa urmatoare crash bar-uri). Na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Vreau si eu! zi si mie unde cum si mai ales vreau sa vad si poza cum a iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Pentru 15xxx : ma intereseaza un sissi bar pentru vulcan.zi un pret si trimite o poza la daw_hanson@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Am rezolvat; m am apucat de desenat,am gandit ceva variante si impreuna cu un amic intr o zi de munca a fost gata.Cromatul a mai durat de azi pe maine si cu o sacosa de beri , una teava de 2 m , sudura si voie buna, gata si o sa l pun in poza sa vedeti si voi pe ce vor astia 200 euro la magazin.(etapa urmatoare crash bar-uri). Na! dezvolta ideea prietene ca ma doare si pe mine..te rooooog!o poza un pret,zii ceva ,poate ne imprietenim salut,si s-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 18, 2004 Autor Share Postat Iunie 18, 2004 Utiiiil , al naibii! Nu cade nevasta, bagi la gentuta una alta, ce mai ,d-aia avem chooper, sa ne bucuram si de carat... Poza ,,,scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 Unde l-ai cromat ? Calitatea cum e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 18, 2004 Autor Share Postat Iunie 18, 2004 Crom, nichel si altele stiu 2 adrese: langa Bucur Obor pe langa" piata de fiare", si cum intri pe Iancului prima la dreapta la nea Preda parca l cheama. Primii sunt mai rapizi si tb. sa insisti sa faca lucru bun, iar nea' e cam ciufut , da lucreaza bine si mai incet(uneori foooarte incet) . Am mai auzit de cineva , sun maine ca are de toate si mi fac si crash bar ul , ca are si strungarie, role etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 baaaaaa, vreau si eu crash bar. dau si bani pe el ,zau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Eu tot nu am inteles . Faci tu piesa si o nichel-eaza ei? Sau fac ei si piesa. Eu as vrea pt. o Guzzi Nevada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 22, 2004 Autor Share Postat Iunie 22, 2004 Am ajuns la varianta pt. crash bar si sissy bar sa fac macheta(singur) si sa le dau in executie, dupa care...nickel crom si montaj. Pana sa apelati voi la mine capat experienta si ale voastre o sa iasa mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Acum iti trebuiesc si coburi. Vezi ca au unii in Romana la 4,5 mil. Eu mi-am luat de acolo... calitate extra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Am si crash-bar-uri acum. Au iesit super bine, sunt mandru. Daca doriti, vb. miercuri la Arc. (seamana cu astea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Sau daca preferati, se pot face si asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 2, 2004 Share Postat Iulie 2, 2004 pai, hai ca prefer. baga si tu un pret ceva la bull bar sau cum ii zice. sau trimite un mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 hai cu bull baru ca vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 hai cu bull baru ca vreau si eu. Chestia aia se numeste "engine case guard". Am si eu si e practica mai ales daca ii pui si scarite (foot-rest). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate