Borris Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Mi s-a stricat mobra si nu am cu ce s-o duc la reparat. Am dat un search pe tema asta, dar n-am gasit nici un anunt mai recent. Ma poate ajuta cineva, pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 pai zi si tu in ce oras, de unde pana unde, ce motor, chestii d-astea. poate te ajut eu, poate nu.... completeaza-ti profilul ca sa se vada de unde esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 zi care este treaba, poate "te ajut" eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Mi s-a stricat mobra si nu am cu ce s-o duc la reparat. Am dat un search pe tema asta, dar n-am gasit nici un anunt mai recent. Ma poate ajuta cineva, pls? sal c are motorul tau?????poate t pot rezolva eu....vezi topik meu 0723446040 daca nu si ai vbit cu altcineva cu transport incerc sa te ajut....ar fi mai simplu sa vin cu baiatul asta si l aduci direct la service.......t astept......msi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 23, 2007 Autor Share Postat Februarie 23, 2007 Multumesc pentru intentii! Am rezolvat intre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate