Achile Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Salut.... am ajuns p-akass si am inceput sa fac ordine printre diferitee fiare am gasit: un maldar de segmenti noi(si mult mai multi putin uzati) de Cz 175 sport-un Stejar/set -o pereche de oglinzi- un stejar bolturi pt piston de cz 175 sport-1 stejar/bucata rotor cz 175 sport/250 sport- 1 stejar 3 becuri de far pe 6 V-1 stajer/toate aprindere mobra-4 sticle d stejar(cu continut cu tot...sa nu va induc in eroare) claxoane comuniste....1 stejar care are nevoie sa urle...pt segmenti(vreo 40 la numar) sr fi bine sa veniti in targoviste sa alegeti...dc nu, 10 sticle d stajar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 daca oglinzile sunt ok o dau eu pe steluta artura si cargusul poate pui o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 ma, cam mult stejar...ai grija ca te faci lemn, vb lu Baiazid frumoasa initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 m-ar tenta un claxon, dar cum fac sa-ti dau berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 prin curier se rezolva cumva(cred si sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate