RaduKu Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Sal...nu stiu cum sa incep aceste randuri, cand durerea si lacrimile imi umplu tastatura, in fiecare miercuri de la 17.30 la 21.30 un motorist(adik eu) munceste in Piata Victoriei la et 6 in blocul cu Eurom Bank si sta la geam urmarind pe fratii lui motoristi care...dupa ce se intalnesc la Arc patruleaza prin oras.... Akum vine requestul....poate faceti si voi un stop in parcarea mare din Victoriei si turati un pic motoarele, sa se auda tobele , sa se umfle venele(rima)!!! Ce ziceti faceti, va astept pe balcon? Daca da... dau o bere le BV!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Sal...nu stiu cum sa incep aceste randuri, cand durerea si lacrimile imi umplu tastatura, in fiecare miercuri de la 17.30 la 21.30 un motorist(adik eu) munceste in Piata Victoriei la et 6 in blocul cu Eurom Bank si sta la geam urmarind pe fratii lui motoristi care...dupa ce se intalnesc la Arc patruleaza prin oras....Akum vine requestul....poate faceti si voi un stop in parcarea mare din Victoriei si turati un pic motoarele, sa se auda tobele , sa se umfle venele(rima)!!! Ce ziceti faceti, va astept pe balcon? Daca da... dau o bere le BV!!! nashpa frate balcescule... hai ca poate miercuri ne-aducem aminte shi te rezolvam numa' sa nu uitzi matalutza samai dai un reminder pe topicu' asta miercuri dupa-amiaza, pe la 6... ce zici? shi... pregateshte-te ptr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 si sa dai berea la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 7, 2004 Autor Share Postat Iunie 7, 2004 stiam eu ca sunteti pe interes.... , dar berea tot o dau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 Daca promiti ca faci o poza, venim. Nu uita sa ne aduci aminte miercuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 fac poza si cu ap de la tel si cu ap digit si cu ap foto!!! si daca vreti imi dati mailurile voastre si vi le trimit pe mail, k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 mi-ati spus sa va reamintesc... va reamintesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 mi-ati spus sa va reamintesc... va reamintesc!!! da bre, ho, venim... pisalog mai eshti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 faaaak - o sa plooo ca draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Nu mai ploua, a iesit soarele Hai ca vin si eu (pentru prima data). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 faaaak - o sa plooo ca draq aide bre cozo ca prea eshti pricinos; ce, te topeshti?... ne-ashteapta baiatu' la balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 bandi, tu mi-ai spus sa reamintesc.... .... si e ceasul 21.03.. nu a venit nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 e 21.25 am plecat acasa de la birou...still no body or moto...ati pierdut berea si un cuvantul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 bulangii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 of, n-am vazut mai devreme k veneam eu cu mopedul si bazaiam putzin, makar asa de kiki. si nu ceream o bere, incasam doar un brifcor pt impresie artistica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 nu e nimik, se poate sa fie din cauza tragicului accident de azi(ieri).... Cititi la accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate