sebi_bucuresti Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Sal , a auzit cineva mai multe despre acest producator de tobe de esapament? am postat un filmulet cu un rieju rs2 125cc de pe you tube si prima data am crezut ca are turbo )) dar m-a corectat cineva si mi-a zis ca asa se numeste producatorul esapamentului, daca stie cineva unde as putea sa gasesc asa ceva i-as fii recunoscator ! http://www.youtube.com/watch?v=v0JWc_bDkz8 uitati si filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Puneti orice toba aftermarket care sa se potriveasca la Rieju gen Gianelli,Arrow etc si o sa sune la fel ca toba aia din filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 uite am gasit pe google siteul lor http://www.turbokit.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 4 timpi + toba belea, la un 2 timpi nu mergea toba aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 si cat crezi ca ar costa o toba arrow sa spunem? am vazut o toba frumoasa la cobra in poze si cred ca s-ar potrivi si la mine ca tot in 4 timpi e si a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 seby aveam un prieten care si-a taiat toba la un 4T si se auzea la fel ca un arrow d-ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 seby aveam un prieten care si-a taiat toba la un 4T si se auzea la fel ca un arrow d-ala. il mai ai si acuma ca doar nu a murit CIP on topic : seby,tai toba scoti totu si dupaia o sudezi la loc...sa vezi pasiune ce se aude dupaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Doamne... ce om poti sa fii reverse, poate mai cred omuletii. Am scos toba la fb-ul meu care e in 4 T . Parca aveam harley . Ia-ti o toba klumea si o sa sune bine, mare chestie. ) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Doamne... ce om poti sa fii reverse, poate mai cred omuletii. Am scos toba la fb-ul meu care e in 4 T . Parca aveam harley . Ia-ti o toba klumea si o sa sune bine, mare chestie. ) Bafta Ce,unde?deseneaza-mi ca nu inteleg,e tarziu ptr mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 mersi mult pt sfaturi , cred ca ies mai ieftin cu toba taiata ) dar stiti cumva vreun atelier sau un sudor bun care poate sa faca operatia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Cum sa ii zici la om sa taie toba si sa scoata tot din ea. O sa se auda ca in butoi dar sa trecem peste si nu cred ca va prinde bine motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 se referea la site cred am auzit motoare de 125cc fara site (in 4 timpi) si se aud super ,plus ca la 4 timpi poti sa fci chestia asta nu e ca la 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Si la 2 timpi poti sa faci o chestie de genu,da cu bun simti...Eu la mine am scos din toba(finala) vata aia si merge brici,mult mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 mare smechieri sa tai o toba........... gasesti u pe cineva. stiu si eu pe cieneva care a facut asa tot la rieju.......acu i-a schimbat toata toba.... i-a pus o teava mai groasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 bai sebi,du`te la borla in Bucuresti si iti fac aia cu maxim 200RON o toba care se aude smeker rau..doar finala si care da si rateuri...si`a facut pana si un prieten pe un First-Bike de 125 ala care seamana cu Yamaha YBR si da omu niste rateuri cu flacara de 30-40 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 bai sebi,du`te la borla in Bucuresti si iti fac aia cu maxim 200RON o toba care se aude smeker rau..doar finala si care da si rateuri...si`a facut pana si un prieten pe un First-Bike de 125 ala care seamana cu Yamaha YBR si da omu niste rateuri cu flacara de 30-40 cm Imi da si mie rateuri toba,dar nu este nici indicat si nici bine Normal si de drept se umbla in carb. dupa ce se schimba toba, umblat la aer/benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Imi da si mie rateuri toba,dar nu este nici indicat si nici bine Normal si de drept se umbla in carb. dupa ce se schimba toba, umblat la aer/benzina. Pai da ma,dar tu ai toba full si ai dat o gramada de bani pe ea,eu i`am dat lui o solutie ieftina si buna...o sa fac un filmulet cu toba baiatului ala sa vezi ce nebuneala e...si nici nu trebe sa o incalzeasca prea bine sau sa dea avansu mai mare...direct,nebuneala first bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Pune-ti o toba ca a lui Cobra cand avea CBR-ul vopsit portocaliu cu negru...o sa se auda motorul de la 2 cartiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate