parintele_ciprian Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Ajutor-nu am viteza a II-a la Ij, 350 cc, 1961 Yahoo ID: parintele_ciprian Multumesc celor ce imi vor raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Ajutor-nu am viteza a II-a la Ij, 350 cc, 1961 Yahoo ID: parintele_ciprian Multumesc celor ce imi vor raspunde. E cu dikis treaba, sunt j' de shaibe de reglaj pe acolo, la fel era shi la mine cand am luat motorul de la papagalu' de mosh. Cred ca 2-3 zile m-am muncit shi am rectificat shaibe de otzel la uzina ca sa mearga ca lumea.... Ca idee, sa nu faci shaibe din fier chior ca se mananca shi degeaba te-ai mai muncit, plus ca umple tot motorul de shpan. De asemenea, tre' sa nu fie uzate furcile care se plimba pe tobitza aia cu canale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate