Achile Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Ma cam intereseaza o Honda Xr 600... ce parere aveti despre motoreta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Eu mi'as lua un 650, un 2002 e pe la 3200 euri la germanica. E LC4ul, dar cu fiabilitate Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Ce vrei sa spui ? Vreau sa spun ca motoreta asta e facuta special pt mine.O iau si doar ma dau cu ea, fara sa surubaresc din cand in cand ca nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 rog prea-maritul carmaci al enduristilor sa stearga topicul.... Scibilu' is in the house si face chatroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu_negru Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Ma bag si eu sa zic ca asta era motocicleta considerata cea mai buna pe www.supermotojunkie.com daca voiai si supermoto prin oras si enduro/cross si putin comuting pana in 200 km. Eu unu sunt de acord si ii gasesc greutatea singurul punct slab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 pareri? anyone?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate