Dimethylmercury Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Caut piesa incercuita din imagine. A mea are calea de rulare a rolelor destul de distrusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Caut piesa incercuita din imagine. A mea are calea de rulare a rolelor destul de distrusa. rectifico si treci la role mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 Ar fi o idee, dar m-i sarit stratul cementat in multe puncte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Ar fi o idee, dar m-i sarit stratul cementat in multe puncte. nasol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Daca mergi cu ea frecvent nu te juca,pune piesa noua.Am sa ma interesez la cineva tare in Simson,poate gasim ceva ,daca nu piesa macar tot grupul.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Sa fim seriosi... Piesa noua? Asa ceva nu prea exista. Grup intreg nu prea am de ce sa cumpar, ca in afara de pesa asta e bun al meu. Dealtfel daca as cumpara tot grupul, ce mi-ar garanta, ca nu are si ala bube? @bunu: Oricum mersi de ajutor, si te rog sa ma anunti, daca dai de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Eun nene in Bucuresti care nu stiu de unde are piese originale si noi de Simson.Exemplu:dinam nou,aprindere noua,set nou.Sunt in tratative cu el sa cumpar un Simson vechi da aproape nou,nu exagerez.Cu pozele am o mica problema ce se va rezolva.Nu am program de micsorat numarul de biti pe fotografie si nu mi le primeste programul forumului.De aia nu am bagat nici avatar si nici o poza cu honda mea pe care nu o cunoaste mai nimeni in tara.O sa revin.bunu. Uite am vorbit cu nenea la tl.Mi-a spus ca noua nu are dar ca merge rectificata pentru ca nu e cimentata ci e tratata toata piesa si un meserias o poate face.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Daca ai putina rabdare caut eu in weekendul asta prin piesele mele de rezerva Nu garantez, dar este o sansa Lasa-mi pe PM un numar de telefon sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 (editat) Nimeni? Editat Martie 8, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 Sus cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 (editat) Eu is ferm convins ca nu se vede bine in desen. Atasez si o poza. Editat Martie 30, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Si inca mai cat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Caut piesa incercuita din imagine. A mea are calea de rulare a rolelor destul de distrusa. Am vreo trei o sa ma uit cu rectificatul nu faci nimic daca nu o cementezi( tratament termic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 As fi tare recunoscator... Ti-am scris PM. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate