parintele_ciprian Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Am vazut pe forum ca sunt o multime de modele de Ij, al meu este din 61, dar nu stiu ce model, poate cineva care se pricepe ma va lumina si pe mine. Am lucrat toata iarna la el si mai am foarte mult de lucru, cu ocayai asta va arat motorul de care m-am indragostit. Mai am o tema la care nu mi-a raspuns nimeni: de ce nu intra in viteza a II-a. Multumesc celor care vor raspunde. Yahoo ID: parintele_ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 ij 56! in a doua sunt mai multe variante pt. care nu intra... furci uzate, craboti, melc, joc in pinion/saibele de la melc s-au subtiat sau o combinatie dintre 2 sau mai multe variante! cel mai bine e s-o desfaci si sa vezi ce e in ea! curaj ca nu musca, doar ai grija sa tii minte locul saibelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 da nu arata rau deloc, pune mana pe ea, asa e la inceput si eu eram batut in cap acum 5 luni, iti garantez ca la primavara urmatoare o sa fii expert. mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghizila_mihu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Am vazut pe forum ca sunt o multime de modele de Ij, al meu este din 61, dar nu stiu ce model, poate cineva care se pricepe ma va lumina si pe mine. Am lucrat toata iarna la el si mai am foarte mult de lucru, cu ocayai asta va arat motorul de care m-am indragostit. Mai am o tema la care nu mi-a raspuns nimeni: de ce nu intra in viteza a II-a. Multumesc celor care vor raspunde. Yahoo ID: parintele_ciprian ma poti ajuta si pe mine ca mi-am prin capul in instalatia aia electrica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Am vazut pe forum ca sunt o multime de modele de Ij, al meu este din 61, dar nu stiu ce model, poate cineva care se pricepe ma va lumina si pe mine. Am lucrat toata iarna la el si mai am foarte mult de lucru, cu ocayai asta va arat motorul de care m-am indragostit. Mai am o tema la care nu mi-a raspuns nimeni: de ce nu intra in viteza a II-a. Multumesc celor care vor raspunde. Yahoo ID: parintele_ciprian Este model de jupter 1. Nu inta in viteza a 2-a pentru ca ai furca de jos uzata sau eventual pinionul de la viteza a 2-a este uzat, poate are un dinte rupt. Am unul identic. Pentru detalii poti apela la 0727969198 Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Este model de jupter 1. Nu inta in viteza a 2-a pentru ca ai furca de jos uzata sau eventual pinionul de la viteza a 2-a este uzat, poate are un dinte rupt. Am unul identic. Pentru detalii poti apela la 0727969198 Marian hai ca ai devenit idolul meu! jupiter e in doua pistoane, mai uita-te odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 e ij 56 toata ziua(ca am avut si eu demult)vezi ca intre capacul de cutie si melc sunt niste saibe care ghideaza vitezele,distanteaza in partea dorita melcul.daca e uzat capacul 3 adus melcul mai spre capac ,pui saiba pe partea cu ambreiajul. iar la pinionul de atac sa nu aiba joc in parti toata smecheria aia cu role.e o saiba de diametru mare de otel care o tine fixa in capac,s-ar putea sa trebuiasca rectificata sau schimbata vezi iar cum asezi pinioanele:in celen mai multe cazuri daca le asezi gresit merge viteza unu si 3 decat ai grija ca e cel mai greu la cutie din tot ijul tau ps:schimba saua aia ca e de (cuvant urat)!! hai succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 ij 56 din cite vad eu in poza se pare ca ai alt rezervor pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate