sergius Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 pretul il faceti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 pretul il faceti voi Sal. M-ar interesa carbul asta. De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Sal. M-ar interesa carbul asta. De unde esti? e din lupeni, e colegu meu de banca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) Sal. M-ar interesa carbul asta. De unde esti? daca te intereseaza : 0765943632 putem lucra prin ramburs Editat Februarie 28, 2007 de sergius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Pai zi un pret ,sa stiu are rost sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 Pai zi un pret ,sa stiu are rost sa te sun pai dupa cum am spus pretul il faci tu nush cat sa cer, sincer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 pai dupa cum am spus pretul il faci tu nush cat sa cer, sincer... Daca tot ai zis k pretul il facem noi, eu zic ca merge cam pe la 100de miii avand invedere ca eu am dat un carburator mikunii de yamaha dt 80 cu 400 de mii pe bune, vb fff serios spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 Daca tot ai zis k pretul il facem noi, eu zic ca merge cam pe la 100de miii avand invedere ca eu am dat un carburator mikunii de yamaha dt 80 cu 400 de mii pe bune, vb fff serios spor la vanzare sa fim seriosi, daca tu-l dai moka asta e,eu stiu ce am... pretz 50 ron negociabil daca nu se vinde nu-i nimic ca-si are locul pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) sa fim seriosi, daca tu-l dai moka asta e,eu stiu ce am... pretz 50 ron negociabil daca nu se vinde nu-i nimic ca-si are locul pe motor il lasi la 30ron?...mai mult nu dau....am dat pe tot motoru 40 ron dar era varza. Editat Februarie 28, 2007 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 il lasi la 30ron?...mai mult nu dau....am dat pe tot motoru 40 ron dar era varza. ai vreun motor de vanzare ? vreau sa-mi fac o bazaitoare pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Da un hoinar sau o mobra cu acte n-are nimeni? Poate sa fie si varza ca mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 ai vreun motor de vanzare ? vreau sa-mi fac o bazaitoare pe 2 roti nu am nici un motor de vanzare .Vroiam sa zic ca 40 ron am dat pe motocicleta nu numai pe motor. si nu ar strica un carburator de rezerva ca nu sti niciodata ce se poate intampla. in plus la al meu lipseste o piesa din carb pe care am imprumutat-o de la un amic si trenuie sa o inapoiez si atunci nu va mai putea functiona motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 il lasi la 30ron?...mai mult nu dau....am dat pe tot motoru 40 ron dar era varza. bine... 30 dar platesti si taxele postale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 bine... 30 dar platesti si taxele postale taxele postale cam cat costa? ca eu nu am mai facut tranzactii de acest fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 bine... 30 dar platesti si taxele postale chiar il dai bine la banii astia, ca din ce am vaz nu e rau carbu...am vazut carburi NOI de mobra la peste 1 mil, da atata timp cat e bun si asta, mi se pare un pret bun e bine ca pasionatii de mobre inca traiesc yupyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 taxele postale cam cat costa? ca eu nu am mai facut tranzactii de acest fel pai maxim 10 lei, pe care trebuie sa-i platesc eu ca nu se poate altfel... si astfel tu o sa platesti 40 lei cand o sa ridici coletul chiar il dai bine la banii astia, ca din ce am vaz nu e rau carbu...am vazut carburi NOI de mobra la peste 1 mil, da atata timp cat e bun si asta, mi se pare un pret bun e bine ca pasionatii de mobre inca traiesc yupyyyy carbu l-am dat jos de pe un hoinar care a stat vreo 5 ani si incredibil era curat carbul... l-am pus pe o mobra... si vrum vrum 2 min.... si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 e bine ca pasionatii de mobre inca traiesc yupyyyy ce traznaie mi-a trecut mie prin cap: dupa ce am dat mobrele de pomana, au ajuns banci pt gaini.... am reusit sa dau de cel caruia i le-am dat... si le recuperez cat de curand... m-am gandit sa fac una sport adica taiat cadru, ridicat, carene, toba sub sa... etc... bine ca as fi preferat un motor de hoinar... dar daca nu se gaseste... ma rog... unii ar considera asta o prostie... dar pot sa o si inmatriculez dupa ce o tai si o sudez iara... si nu oricum ci ca ciclomotor.Am vorbit cu o tampita la primarie si mi-a zis ca tot ce e de 50(poa sa fie si rs)se inmatriculeaza la primarie si se conduce fara permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 ce traznaie mi-a trecut mie prin cap: dupa ce am dat mobrele de pomana, au ajuns banci pt gaini.... am reusit sa dau de cel caruia i le-am dat... si le recuperez cat de curand... m-am gandit sa fac una sport adica taiat cadru, ridicat, carene, toba sub sa... etc... bine ca as fi preferat un motor de hoinar... dar daca nu se gaseste... ma rog... unii ar considera asta o prostie... dar pot sa o si inmatriculez dupa ce o tai si o sudez iara... si nu oricum ci ca ciclomotor.Am vorbit cu o tampita la primarie si mi-a zis ca tot ce e de 50(poa sa fie si rs)se inmatriculeaza la primarie si se conduce fara permis... Gresit. Tot ce e mai mic de 50 adica 49 inclusiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 ce traznaie mi-a trecut mie prin cap: dupa ce am dat mobrele de pomana, au ajuns banci pt gaini.... am reusit sa dau de cel caruia i le-am dat... si le recuperez cat de curand... m-am gandit sa fac una sport adica taiat cadru, ridicat, carene, toba sub sa... etc... bine ca as fi preferat un motor de hoinar... dar daca nu se gaseste... ma rog... unii ar considera asta o prostie... dar pot sa o si inmatriculez dupa ce o tai si o sudez iara... si nu oricum ci ca ciclomotor.Am vorbit cu o tampita la primarie si mi-a zis ca tot ce e de 50(poa sa fie si rs)se inmatriculeaza la primarie si se conduce fara permis... Atunci eu as putea sa inmatriculez hoinarul meu chiar daca nu am nici un act la el (nu e furat, dar ala de la care l-am luat a pierdut talonul)???? Sergius. Asta este singura modalitate prin care il poti trimite si cea mai ieftina? Daca da atunci ie bine si asa. Cand esti dispus sa il trimiti ca sa stiu pe cand ajunge sa am bani la dispozitie O sa iti dau un pm cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Gresit. Tot ce e mai mic de 50 adica 49 inclusiv. la aia ma refeream... scuze apropo am vaz ca-ti trebe acte la mobra... am acte da-s pe numere vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 (editat) De hoinar , nu de mobra. Dar nu intentionez sa il inmatriculez pt ca costa destul de mult si oricum numai la anu dau pentru permis si cand o sa am permis o sa imi iau si motor adevarat (gs500 sper ) Poate de banii pe care i-as da pe acte si inmatriculat, as cumpara o mobra gata inmatriculata. Editat Martie 1, 2007 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 am inmatriculat un scuter adus din italia, fara nici un act... am declarat pe proprie raspundere ca daca vine altcineva care dovedeste ca scuterul e al lui (seria de pe cadru) platesc dublu cumparatorului.... cumparatoru fiind un prieten al cui era... a costat 80 lei la notar si 70 la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Dar hoinarul necesita sau nu necesita permis? O sa ma interesez cum sta treaba aici si poate reusesc sa il inmatriculez si eu ,numai daca necesita permis atunci nu am rezolvat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Atunci eu as putea sa inmatriculez hoinarul meu chiar daca nu am nici un act la el (nu e furat, dar ala de la care l-am luat a pierdut talonul)???? Sergius. Asta este singura modalitate prin care il poti trimite si cea mai ieftina? Daca da atunci ie bine si asa. Cand esti dispus sa il trimiti ca sa stiu pe cand ajunge sa am bani la dispozitie O sa iti dau un pm cu adresa. asta este cea mai ieftina modalitate.. prin posta sa-mi dai adresa pe pm si maine il pun la posta... in 3 zile lucratoare ajunge la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergius Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate