grid927 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Salut oameni buni. Am si eu o mare rugaminte la un posesor de suzuki GSX F, perioada '91-'97. Am si eu nevoie de amprenta parbrizului, adica sa puna o coala mare de hartie peste parbriz si sa traseze conturul cu un marker, sau un pix sau creion sau orice care scrie . PLS Help me! Merci Mult! PS. Preferabil GSX F-ul sa fie de 600 cu toate ca nu cred ca sunt diferente la carene intre 600 si 750 si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanu_lu_doctoru Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Salut oameni buni. Am si eu o mare rugaminte la un posesor de suzuki GSX F, perioada '91-'97. Am si eu nevoie de amprenta parbrizului, adica sa puna o coala mare de hartie peste parbriz si sa traseze conturul cu un marker, sau un pix sau creion sau orice care scrie . PLS Help me! Merci Mult! PS. Preferabil GSX F-ul sa fie de 600 cu toate ca nu cred ca sunt diferente la carene intre 600 si 750 si altele. am eu un parbriz de gsx 600 f...e vopsit negru si e bunutz..daca te ajuta call me at 0722539830...bye si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 salut si eu te pot ajuta , am gsx 750 f dar nu este nici o diferenta intre ele cel putin asa cred, am unul kre va urma sa il pun acum pe motor , cel de dinainte l-am spart , tel 0724 157 922 sau vaida_alexandru_george@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate