Raul_R1 Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 miam scos nr rosii la noua motorisca .. am iesit azi la o tura .. super fain... da uite ca acuma ploua:(( super nashpa vremea asta oare cand vine soarele?... Am impresia ca mai trebuie sa cresti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Am vazut azi un RSV pe eminescu....tu erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 azi am iesit si eu la plimbarica ... da vezi sa nu , dupa 15 min a inceput sa ploua , apoi iar a iesit soarele , apoi a cazut gheata , apoi iar soare si tot asa pana m-am enervat si am bagat motoru la loc in garaj. ce viata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 (editat) Deci...daca scapam acu seara de la chef cu permisele intregi...atunci maine ieshim Am sa anuntz aici pe forum si pe totzi "la care am numarul" pe sms... in legatura cu ora si locul intalnirii Bafta ...noua sa avem si pe maine permise... Ahh...si sa tzina vremea cu noi Editat Martie 15, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Vremea sa fie ok.....ca restul se rezolva...Teoretic maine ploua...ramane de vazut practic ce va fi. Sa speram ca soare. Si...Atentie la permise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Deci...daca scapam acu seara de la chef cu permisele intregi...atunci maine ieshim Am sa anuntz aici pe forum si pe totzi "la care am numarul" pe sms... in legatura cu ora si locul intalnirii Bafta ...noua sa avem si pe maine permise... Ahh...si sa tzina vremea cu noi SAL Ar fi foarte pacat de permise la inceputul sezonului In rest distractie placuta ASFALT USCAT --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 19:46 -------------{ Raul } {DEEA CBR } !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dati o fuga la SATU MARE daca iesiti miine sa mai treziti lumia si pe aici findca cam salb miscarea pe la noi Ce ziceti ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Dati o fuga la SATU MARE daca iesiti miine sa mai treziti lumia si pe aici findca cam salb miscarea pe la noi Ce ziceti ????? N-ar fi o idee rea...Sa vedem ce zice vremea in primul rand ca de ea depinde totul. Si bineinteles de ce zic si restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Va asteptam nu multi dar chiti om fi Daca vine si ATTILA cu HONDA HORNET 900 el ne poate anunta prin TONI findca are numarul ei de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Nu stiu sigur...Vedem ce ne intelegem maine....unde ne ducem. Daca nu ne vedem asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Salut! Astazi am plimbat vre-o 70-de km. Inainte de masa a fost un vant puternic necontrolabil. Dupa masa a fost placut. Asfaltul este uscat si o temperatura acceptabila. Daca doriti, dimineata pot sa va anunt cum e vremea pe la noi. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Deci...daca scapam acu seara de la chef cu permisele intregi...atunci maine ieshim Am sa anuntz aici pe forum si pe totzi "la care am numarul" pe sms... in legatura cu ora si locul intalnirii Bafta ...noua sa avem si pe maine permise... Ahh...si sa tzina vremea cu noi .....Cu riscul de am ma repeta, 0746661526, Vasile. Va rog sa ma anuntati si pe mine cu o juma' de ora mai repede. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 firar de delegatie ... fix maine tre sa plec in bucuresti ... pe cand era sa ies si eu la plimbare succes si vreme buna va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Deci...daca scapam acu seara de la chef cu permisele intregi...atunci maine ieshim Am sa anuntz aici pe forum si pe totzi "la care am numarul" pe sms... in legatura cu ora si locul intalnirii Bafta ...noua sa avem si pe maine permise... Ahh...si sa tzina vremea cu noi astept si eu un [/color]sms 0744796397 dar macar cu o ora mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Sal BAIA MARE Va anunt ca vremia pe la SATU MARE este FOARETE NASPA frig SI IMEDIAT PLOUA Editat Martie 16, 2008 de balogh_marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Si in Baia Mare este frig si inorat...........Dar daca ii sa te iei dupa ce zic "batranii" esti motorist adevarat daca pe casca s-o depus zapada de cel putin 1 cm..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Deci permisele mai sunt Asa ca la 12:30 la Barbarosa ...in centrul vechi... Daca nu vine potopu'... Si decidem acolo, pe unde mergem... --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 11:08 ------------- Sal BAIA MARE Va anunt ca vremia pe la SATU MARE este FOARETE NASPA frig SI IMEDIAT PLOUA Cum e acu vremea, si care sunt predictiile la centrul zonal METEO SM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Deci permisele mai sunt Asa ca la 12:30 la Barbarosa ...in centrul vechi... Daca nu vine potopu'... Si decidem acolo, pe unde mergem... <small>--- Mesaj completat în 16 Mar 2008 11:08 -------------</small><br/> Cum e acu vremea, si care sunt predictiile la centrul zonal METEO SM? Sa inteleg ca ai ajuns cu masina acasa Potopul nu vine inca....momentan se fac simulari PS: Ce porc ii ala care ti-o ascuns cheile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Sa inteleg ca ai ajuns cu masina acasa Potopul nu vine inca....momentan se fac simulari PS: Ce porc ii ala care ti-o ascuns cheile Tot te foot eu ...cu proxima okazie, sti ca ma tzin de promisiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Tot te foot eu ...cu proxima okazie, sti ca ma tzin de promisiuni... Rog adminul sa ia masuri, warn 20% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Nu ajunge ca ai fost "de treaba" cu el aseara?....nici azi nu il lasi in pace? Si apropo....lasati potopul in pace ca nu vine. --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 11:36 -------------Nu ajunge ca ai fost "de treaba" cu el aseara?....nici azi nu il lasi in pace? Si apropo....lasati potopul in pace ca nu vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Rog adminul sa ia masuri, warn 20% Las ca primeshti tu WARN ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Sal baia mare vremia a ramas tot as sufla vintul inorat dar nu ploua Ma bucur ca tia ramas permisul sa ai foarte mare GRIJA de el Si daca iesiti la plimbare o zi placuta va doresc si ASFALT USCAT Editat Martie 16, 2008 de balogh_marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Las ca primeshti tu WARN ... Inca 20 % pentru derutarea adversarilor --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 16:33 -------------Rica!!!!!!!!!!!!!!! vrem poze!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Iaca shi poze...am facut numa cand am fost satul... Cred ca a mai facut cineva ceva poze...deci... Editat Martie 16, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 super a fost astazi pacat ca nu era soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate