arnold;) Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 de unde pot face si eu rost de niste stichere "motociclistii exista in trafic" ma ajuta careva? dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 iti dau eu np Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 ok, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 salutare la toti motoristi din MM....si nu numai.... noi adica spider bikers vineri la orele de 14;30 pleaca spre cluj unde clubul SETH organizeaza intrunirea Seth on Fire 2009......cei care doresc ca participe si sa vina deodata cu noi sunt bine primiti dar cu o singura conditie ......sa respecte regurile inpuse de club pe parcurul drumului.....celorlati le dorimi drum bun si sa ne vedem cu bine....bafta..... ps...vineri ora 14;30 in centru vechi ....deci va asteptam si incercati sa reespectati ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Regulile fiind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Regulile fiind? Cea mai importanta: RESPECT in trafic, mers civilizat, fara depasiri riscante..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Din Baia Sprie care merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 salutare la toti motoristi din MM....si nu numai.... noi adica spider bikers vineri la orele de 14;30 pleaca spre cluj unde clubul SETH organizeaza intrunirea Seth on Fire 2009......cei care doresc ca participe si sa vina deodata cu noi sunt bine primiti dar cu o singura conditie ......sa respecte regurile inpuse de club pe parcurul drumului.....celorlati le dorimi drum bun si sa ne vedem cu bine....bafta..... ps...vineri ora 14;30 in centru vechi ....deci va asteptam si incercati sa reespectati ora haide acolo la ora stabilita si vei afla daca nu iti va conveni o vei lua inainte sau vei veni mai tarziu.....asfalt uscat Regulile fiind? din baia sproe vine vasile...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) hmm...la ce vreme ploioasa e, s-ar putea sa fie "Seth on water" sau "Seth on Rain" Editat Mai 28, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 hmm...la ce vreme ploioasa e, s-ar putea sa fie "Seth on water" sau "Seth on Rain" asta e ghinion.............noi tot la 3 plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 wai cand am si eu putin timp liber nu pot sa ies din cauza vremii asteia drum bun pentru cei care pleaca spre cluj dak nu e asfalt uscat macar sa fie rezervorul plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Cam naspa vremea. Cati au mai ramas pt Cluj? Editat Mai 29, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.r Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Cam naspa vremea. Cati au mai ramas pt Cluj? eu personal, pe astfel de vreme nu ma duc. iar daca ma duc, maine, ma duc cu masina. nu-mi surade sincer ideea sa stau in cort cu o bere in mana, sau la concert in ploaie stiu ca m-am imbolnavit 1data rau dintr-o faza similara si m-am invatat minte pacat, chiar asteptam evenimentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Nici eu nu ma duc cu motorul. Azi s-au mai anuntat averse atat in CJ cat si in BM, asa ca nu e deistactiv pe ploaie, pt mine cel putin. Ma duc in CJ cu masina la un chef si poate trec sambata si prin Gilau un pic. Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 de unde pot face si eu rost de niste stichere "motociclistii exista in trafic" ma ajuta careva? dau o bere aduc eu peste cateva zile de alea cu "atentie la motociclisti!!!" vreo 50 de bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 care vrea maine la 9.30 la Barbarosa mergem pe aeroport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 nu stiti cum ii alex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 nu stiti cum ii alex? Maine dimineata ajung pe la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 despre care alex e vorba? este vorba despre cv accident sau ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 stiti ceva despre accidentul din cavnic? .....cv enduro a intrat intr-un volvo, sau invers....am inteles ca ii destul de grav, alte informatii ps s-a petrecut acum vreo juma de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 inca un accident prin zona... /index.php?showtopic=376185 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Un clic acolo Se multumeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 DE VANZARE http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=205121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 La 13:15 la Barbarosa. Punem de o gutineala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 accident pe Vasile Alecsandri azi pe la 18:30 un motociclist a fost lovit de un conducator auto motociclistul ( Honda CBR 600 model mai vechi, alb) circula regulamentar pe prima banda, la care conducatorul autovechicului nu la observat si l-a impins in bordura. Am ajuns la locul accidentului chiar cand a ajuns si politia pe motociclist il durea piciorul si a fost dus la spital de catre cel care l-a lovit cam atata stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate