vazilro Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Citeste mai sus...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Iesirea de ieri a fost super.Traseul a fost Baia Mare-Sapanta (la cimitirul vesel) cu intoarcere pe la Cavnic. Viteza 100 km/h (cu reprize scurte de 130-140). Salutari la Fabian si prietena lui (din Baiut)cu care ne-am cunoscut pe drum si am mers impreuna pe tot parcursul. Azi pe la ora 15 daca nu mergeti la lociorlit ce ziceti de o iesire? Traseul il stabilim.......de preferat fara mesteacan pt cateva saptamani de acum incolo ca devine cam monoton. Sarbatori faine in continuare sal ce treseu e azi?.....mesteacan???? vand gs500 detalii pentru cei interesati aici:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-gs%20500-din-1997-96582.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 In nici un caz mesteacan...ca si mor deja numai cand aud de mesteacan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 In nici un caz mesteacan...ca si mor deja numai cand aud de mesteacan. Oricum ...daca vi la 3 la BARBA ... o sa fi cam "uda" ... :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Hmm da....de venit vin la barbarossa...treaba cu udatul....mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_srg Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 multi santeti sa nu va incurcati numele nume:Tunsu Sergiu motocicleta: kawa zzr 600 profesie:elev ....incepator in ale motociclismului Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 primiti si un junior cu rs50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 da clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 da clar bun atunci voi veni si eu cand va veti intalni,eu sunt din sighetul marmatiei poate ne intalnim pe gutin sus ) sa ma anuntati si pe mine tel: 0743893745 in caz ca nu sunt pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 ma da nu mai folositi forumu?....si ieri numa norocu m-o adus sa merem cu voi.....alta data dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Pai daca il folosesti si tu cum trebuie ( adica sa citesti mai mult decat ultimul reply) o sa vezi ca si iesirea de ieri s-o anuntat (la pag 67 ). La urmatoarea iesire sa fci schimb de telefoane cu cativa motoristi si o sa fii anuntat si prin sms. Bafta si drum de gabor free sa ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nume:Tunsu Sergiumotocicleta: kawa zzr 600 profesie:elev ....incepator in ale motociclismului Asfalt uscat! Ai avut cumva un RS ? Pe care l`ai luat din Zalau parca . ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ai avut cumva un RS ? Pe care l`ai luat din Zalau parca . ? NU SCRIE CLAR OMU CA ARE UN KAWA ZZR de 600 ? sau simti lipsa sa mai faci un post ? [sincer ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 NU SCRIE CLAR OMU CA ARE UN KAWA ZZR de 600 ? sau simti lipsa sa mai faci un post ? [sincer ] Bah om esti si tu sa mor io , l`am intrebat daca a avut nu daca ARE . Uita`te de 2 ori daca esti obosit sau nu vezi bine si dupa aia comenteaza da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Bah om esti si tu sa mor io , l`am intrebat daca a avut nu daca ARE . Uita`te de 2 ori daca esti obosit sau nu vezi bine si dupa aia comenteaza da ? Ai avut cumva un RS ? Pe care l`ai luat din Zalau parca . ? Asta inseamna a avut un RS ? Apoi nu stii nici sa intrebi copile si nu sari in sus ca obosit si altele, nu merita sa ne certam pe forum sau i-ar ti-ai lasat contul deschis la scoala si a postat altcineva ? numai da posturi, ai ceva imi spui pe privat Omul scrie clar ca are un ZZR, daca avea un RS ar fi adaugat ca are un RS si astfel de intrebari poti pune si pe PM . Bafta Editat Aprilie 29, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ai avut cumva un RS ? Pe care l`ai luat din Zalau parca . ? Asta inseamna a avut un RS ? Apoi nu stii nici sa intrebi copile si nu sari in sus ca obosit si altele, nu merita sa ne certam pe forum sau i-ar ti-ai lasat contul deschis la scoala si a postat altcineva ? numai da posturi, ai ceva imi spui pe privat Omul scrie clar ca are un ZZR, daca avea un RS ar fi adaugat ca are un RS si astfel de intrebari poti pune si pe PM . Bafta Nu , aia in seamna ce mai face vecinusau , sau ce inseamna . Taci din gura , si vezi`ti de treaba ta , tu mare motociclist cu Honda CPI esti ala mai in masura sa comentezi . RS`ul a fost vandut , daca tot esti curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Nu , aia in seamna ce mai face vecinusau , sau ce inseamna . Taci din gura , si vezi`ti de treaba ta , tu mare motociclist cu Honda CPI esti ala mai in masura sa comentezi . RS`ul a fost vandut , daca tot esti curios Nu mey`, eu nu is motociclist, eu sunt biciclist si citesc mult despre motociclete. Imi place sa ii vad pe toti putoii care isi iau RS-uri ca dau sfaturi si isi umfla muschii pe forum:ok: ei conduc de o viata si sunt motociclisti adevarati. Editat Aprilie 29, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 In nici un caz mesteacan...ca si mor deja numai cand aud de mesteacan. Anul acesta se va tine cupa motoarelor de un detz si un sfert pe portiunea Recea-Mesteacan, deci trebuie antrenament PS: Maine sunt sanse de 90% sa motoresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Special pentru revenirea ta...iesim la o tura maine. Asa ca sa vezi ce de treaba suntem..in ca ca nu ai stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Special pentru revenirea ta...iesim la o tura maine. Asa ca sa vezi ce de treaba suntem..in ca ca nu ai stiut. ma gandeam eu ca altfel maine ati fi stat toti in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Furian esti bestial. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Nu , aia in seamna ce mai face vecinusau , sau ce inseamna . Taci din gura , si vezi`ti de treaba ta , tu mare motociclist cu Honda CPI esti ala mai in masura sa comentezi . RS`ul a fost vandut , daca tot esti curios Tu sa-ti vezi de treaba si nu te lua de alti. PLimbate cu RS-ul si dupa ce iei o gura de aer vi si ne dai un post care sa ne de-a pe spate. Okay` ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Normal....numai pentru tine iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Normal....numai pentru tine iesim. Apreciez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Apropo...daca e ok vremea si aveti chef...maine pe la 18:30 ne-am putea vedea la Barbarossa. Sa punem de-o iesire. Dar nu uitati...pentru Bogdan iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate