Jock3r69 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Stii tu ce stii... A sosit bestiutza... In urmatoarele zile...poze mai fresh... Asfalt uscat ...de vineri incolo... ;) Cea mai buna alegere bravo . E bestiala . Sa ai noroc la ea , sa o stapanesti sanatos , si cat mai multi km fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Stii tu ce stii... A sosit bestiutza... In urmatoarele zile...poze mai fresh... Asfalt uscat ...de vineri incolo... no o aparut spider man in bm.... ce heci tziai luat ma ... ne vedem duminca pe aeroport:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 no o aparut spider man in bm.... ce heci tziai luat ma ... ne vedem duminca pe aeroport:D Nu e mai mare ca al tau ... ( HECI) E o provocare? Cu siguranta ne intalnim pe aeroport... Oricum, mi-e frica sa ma duc cu el...bag picioarele-n el de motor... Am emotzii... dar se va rezolva Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeStartup Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Am fost acus vreo 3 saptamani in tg de masini si am vazut acolo un Kawasaki ZR7 argintiu de vanzare care poate sa imi dea ceva informati va pog datimi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Cu siguranta ne intalnim pe aeroport... Oricum, mi-e frica sa ma duc cu el...bag picioarele-n el de motor... Am emotzii... dar se va rezolva Numai bine, Raul las ca trec emotziile.... o zi 2 si esti as:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 stas motoru....sa ai grija de el.... "fortuna" vine de la viteza furtunii? daca da atunci nu ma mir ca ai emotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 /index.php?showtopic=206215 Bag pilula-n crossurile lor! Eu vreau intrunire cu mici si bere, cu corturi si femei am exagerat o tzara.... . Dar oricum...mergem la alta numa sa vedem unde mai este. Adio Cluj, adio studente din Cluja, adio Ursus.... IUNIE - 30 mai-1 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Oradea * Organizator: - 6-8 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Seth RC - 6-8 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Bacau * Organizator: Moldavia Bikers - 13-15 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Timisoara * Organizator: Road Patrol - 20-22 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Brasov * Organizator: Bull-Bikers - 27-29 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Pecica, Arad * Organizator: West Motoreador Deci o sa avem o luna plina: Oradea, Cluj, Timisoara, Brasov, Arad.... la Bacau merg doar cei gay. Deci...Raul vei merge singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ... Deci o sa avem o luna plina: Oradea, Cluj, Timisoara, Brasov, Arad.... la Bacau merg doar cei gay. Deci...Raul vei merge singur STF... se vede ca eshti blond ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ce nasoala faza cu Clujul. Apropo...de cand ai trecut si tu pe invers Raul? Cum iti e motorisca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 STF... se vede ca eshti blond ... Hac....blondul merge cu Spidermobilu la RAR maine? Hac....blondul merge cu Spidermobilu la RAR maine? adica.....il aduce inapoi acasa? Daca ma ataca dusmanii lui Spiderman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) astazi iesiti mai? dati un mesaj, ceva...ce traseu aveti? ora....etc...care ii manageru aici sa ii dau un PM cu nr meu.... Aduce careva din BM de pe louis.de, ceva magazine Autonet, sau asa ceva? Sau are careva alte variante? Editat Mai 8, 2008 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Da iesim. Am cam trimis eu mesaje. La ora 19:00 la Barbarossa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 poi ai trimis tu mesaje draguta da tocmai tu nu ai venit .... cei drept ploua de rupea ceru si am fost cu masina lol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Rectific....am fi iesit daca nu ar fi plouat cu galeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Rectific....am fi iesit daca nu ar fi plouat cu galeata. Vremea tine cu mine .... asteapta sa mi se vindece curutzu .... Stii tu ce stii... A sosit bestiutza... In urmatoarele zile...poze mai fresh... Asfalt uscat ...de vineri incolo... frumos animalul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainless Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Stii tu ce stii... A sosit bestiutza... In urmatoarele zile...poze mai fresh... Asfalt uscat ...de vineri incolo... :lol: ma omoara motoru' tau nene....superb(a) ... sa-l stapanesti sanatos si km "fara numar" (cum zicea un mare psihozof ) Apropo, ce ai facut cu cebereu'? ahoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 /index.php?showtopic=206215 Bag pilula-n crossurile lor! Eu vreau intrunire cu mici si bere, cu corturi si femei am exagerat o tzara.... . Dar oricum...mergem la alta numa sa vedem unde mai este. Adio Cluj, adio studente din Cluja, adio Ursus.... IUNIE - 30 mai-1 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Oradea * Organizator: - 6-8 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Seth RC - 6-8 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Bacau * Organizator: Moldavia Bikers - 13-15 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Timisoara * Organizator: Road Patrol - 20-22 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Brasov * Organizator: Bull-Bikers - 27-29 iunie 2008 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Pecica, Arad * Organizator: West Motoreador Deci o sa avem o luna plina: Oradea, Cluj, Timisoara, Brasov, Arad.... la Bacau merg doar cei gay. Deci...Raul vei merge singur Pai bun da' incepem cu Bistrita de maine intr-o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Vremea tine cu mine .... asteapta sa mi se vindece curutzu .... In sfarsit dai si tu semne de viata. Cum esti? Cand revii la motorit? Am putea face o iesire pana la Bistrita sa vedem cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 In sfarsit dai si tu semne de viata. Cum esti? Cand revii la motorit? Am putea face o iesire pana la Bistrita sa vedem cum e. Drumu' e k pasta, acu 5 min am intrat in casa, nu vreau sa vad bistrita nici la televizor...nu merita drumu pana acolo... :D :lol: ma omoara motoru' tau nene....superb(a) ... sa-l stapanesti sanatos si km "fara numar" (cum zicea un mare psihozof ) Apropo, ce ai facut cu cebereu'? ahoi! L-am vandut.. Maine ii fac carburatoarele(curatat si regulat ) sa fie pregatita pentru aeroport, desi inca nu am facut 1 km pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Si cand scoti spiderman-ul la o plimbarica? Sa ne faci si noua cunostinta cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 In sfarsit dai si tu semne de viata. Cum esti? Cand revii la motorit? Am putea face o iesire pana la Bistrita sa vedem cum e. Am reinviat si eu .... ... Sunt bine adica cum sa spun rau nu am fost niciodata .... Dar inca nu motoresc ... peste vreo 2 saptamani .... oricum vin sa va vad pe airport .... Vreau sa vad cum ii lasi in urma pe toti la liniutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzahunter Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 In legatura cu Tuning show ceva mai detailiat ne puteti spune? am fost acum 2 sau 3 ani si mi-a placut,mult mai fain decat in sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 In legatura cu Tuning show ceva mai detailiat ne puteti spune? am fost acum 2 sau 3 ani si mi-a placut,mult mai fain decat in sm - curse accelerare 400-600m - expo tuning - drift show - concert Grasu XXL ora 09-20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Cand? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Duminica 11 mai pe aeroport. Ce facem azi? Iesim pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate