vazilro Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Facem o plimbarica? Pe la 16 : 30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Ok. Ramane la 16:30 la Barbarossa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 Poate dau si eu o fuga maine pana la Baia Mare..mai exact, intre ce ore se tine?Si unde bengu e aeroportu ca habar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 cum meri catre tauti ( drumu bm-sm la 6 km de bm pe stanga e aeroport ) . cica se plateste 25 lei intrarea. in fine pe mine nu prea ma intereseaza ca n am chef sa ma duc in aglomeratia aia sa se uite toti cretinii la motor si sa puna degetele pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 La ora 08:30 dimineata ne intalnim la Barbarossa si mergem la aeroport. Cine vrea poate sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salut! Sint Cosmin, Baia Mare, 28 ani si tare m-as baga la niste ture prin frumosul nostru Maramu', dati-mi un semn cind mai iesiti...eu sint proaspat posesor de Honda TA ( fost posesor de Virago 535 SP ), f incintat, imi place sa abordez locuri mai putin asfaltate...vineri am fost pina la cariera Blidari, ff fain....asadar, 0743-008554 Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Pai azi ne adunam la 12 : 30 la barbarosa. Esti binevenit la o plimbarica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 m-am razgandit totusi si am fost si eu pe aeroport ... sa l stresez pe george ) , prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 mitza rullz!......gs mov si carenat vs gs negru necarenat......mitza is the best!....jos palaria!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Nici george nu e de uitat...ca a iesit pe 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) filmare de pe aeroport Editat Mai 11, 2008 de white8snow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 oare ce parere are lumea de liniutzele de pe aeroport?....eu am fost pt prima data si a fost oki pt ca,vorba aia,ne-am dat fara nici o restrictie......dar organizarea pt motoare....de 2 lei fratilor....pe cuvant.....asa totul ad-hoc!......ne-o dat organizatorii drumu pe pista de parca am fost o turma da oi.....pe nimenu nu interesa de noi.....de c...t organizarea!......numa in romania se poate!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Am facut eu niste poze..da na ,nu am cu ce sa le fac sub 1mb ca le postam! Eu nu am stat numai juma' de ora si m-am carat!Asa ca ma abtin sa comentez de organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 vezi ca ai in pachetul office : office picture manager , ala e la toate ms office si e inclus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Ii de apreciat ca ne-au dat drumul gratis. Multuniri organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Am revenit cu poze: Si astea sunt cateva poze pe care le-am facut pe drum la intoarcere: ultimele 4 poze nu stiu cum au aparut acolo Da nu le pot da jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Nici george nu e de uitat...ca a iesit pe 2. eu pe ce loc am iesit?? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 eu pe ce loc am iesit?? :lol: pe ultimu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 eu pe ce loc am iesit?? :lol: Ne zice Dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 am iesit eu la cer.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 am iesit eu la cer.... fain wheelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 am iesit eu la cer.... :lol: m-am speriat cand te-ai ridicat la cer.... am crezut ca te dai pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 eu te-am filmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 SI INCA DE 2 ORI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Care are poza / filmuletz cand mi-a voblat fatza (defapt tot motoru') ? Hai ca dau o bere / six pack respectiv un prigat nectar... Editat Mai 11, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate