free moto Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 hehehe, apai cam da, asa se cere, la pascut si la alergat pe drumuri faine, de munte ( si nu numai )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ce se intampla......nu va-ti revenit de duminica.......nu se mai anunta nici o motoreala??????????????? ps:evitati traseul ---CAVNIC------au astupat gropile su pietris-.......munca tipic romaneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ce se intampla......nu va-ti revenit de duminica.......nu se mai anunta nici o motoreala??????????????? ps:evitati traseul ---CAVNIC------au astupat gropile su pietris-.......munca tipic romaneasca Inca nu am numar...de aceea Maine rezolvam si treaba cu ieshitul... Dar maine va ploua... sunt aproape sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Nu va ploua pentru ca nu e voie. A plouat destul...nu crezi Raul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 18:00 Barbarosa... Am actele... Mai trebe un cauciuc pe fatza...dar oi ieshi azi asa cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 care stiti cum e drumul din Cluj spre Baia Mare, pe ruta Jibou, Cehu Silvaniei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Care vine sambata in Bistrita la intrunire? Mergem sambata dupamasa, dar nu ramanem pana dumineca, doar daca merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 care stiti cum e drumul din Cluj spre Baia Mare, pe ruta Jibou, Cehu Silvaniei ? sa nu te puna cel negru sa mergi prin jibou-cehu silvaniei...ca nu mai iesi cu motoru din gropi.....se termina drumul la un moment dat brusc intr-o ditamai groapa.....nici cu jeep nu iesi d-acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 La ora 19:00 cine vrea sa vina la barbarossa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 La ora 19:00 cine vrea sa vina la barbarossa. I'm in... acu am cu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 hehehe....in seara asta(16 mai) cativa am fost destul de dusi cu capu sa mergem la mesteacan..la placinta...pe ploaie........dar a meritat.....eu si mitza cel putin....ultima iesire cu gs-urile......urmeaza sa ne luam "caluzti" noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 A fost foarte ok iesirea pana pe mesteacan...chiar daca la un moment dat ploua super nasol. Tot drumul meu catre casa facut acuma a fost mult mai nasol decat tot drumul pana pe mesteacan. Si normal cand ploua de nu stii unde sa te ascunzi...prinzi si toate semafoarele pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 A fost foarte ok iesirea pana pe mesteacan...chiar daca la un moment dat ploua super nasol. Tot drumul meu catre casa facut acuma a fost mult mai nasol decat tot drumul pana pe mesteacan. Si normal cand ploua de nu stii unde sa te ascunzi...prinzi si toate semafoarele pe rosu. hehehe....in seara asta(16 mai) cativa am fost destul de dusi cu capu sa mergem la mesteacan..la placinta...pe ploaie........dar a meritat.....eu si mitza cel putin....ultima iesire cu gs-urile......urmeaza sa ne luam "caluzti" noi.... Mah nu sunteti deloc bine cu capul, va luati bestii noi, mai mari ...stiu parintzii vostrii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Shht Raul....ca si tu ti-ai luat o bestie de spiderman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 cu parere de rau tre sa anunt ca nu pot sa mai vin la urmatoarele intalniri decat eventual cu masina , suzi s-a vandut . in asteptare de fireblade .... soon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Pentru bistrita... 14:30 Barbarosa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 acum nudemult a murit un motociclist inainte de catalina cam acolo unde is podurile alea peste lapus, nu stiu cu ce motor, il chema Robi si era din coltau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Acuma am vb cu un prieten din Coltau. A fost la accident. Motociclistul ii Robi, cel cu Suzuki-ul GSX-R albastru, un dobitoc a iesit dintr-o curte fara sa ii acorde prioritate. Robi l-a lovit in partea dreapta spate si a sarit intr-o poarta de lemn. Avea viteza f mare. Cand mai stiu ceva va anunt. Sincere Condoleante. Sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Un motociclist si-a pierdut viata dupã ce a lovit în plin un autoturism în judetul Maramures. Motociclistul mergea regulamentar, dar s-a izbit de o masinã care a intrat pe sosea fãrã sã se asigure. În urma impactului, motocicleta a zburat pur si simplu mai bine de zece metri si a cãzut cu motorul rupt în douã într-o grãdinã. Tânãrul care conducea motocicleta avea 25 de ani. Celãlalt conducãtor auto nu a fost rãnit. Mama lor de dobitoci conservari .... dumnezeu sa-l odihneasca Revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 a murit pe loc, cand a venit ambulanta deja avea buzele negre si sange sub unghii, si pare-se ca i s-o rupt splina ca s-o umflat tot omu, sa specificam ca asa de tare a intrat in spatele dobitocului ca i-a rupt si o roata din spate (la un mercedes clasa C) dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Mah nu sunteti deloc bine cu capul, va luati bestii noi, mai mari ...stiu parintzii vostrii? ei raul raul.....cum nu suntem bine cu capu ca ne luam calutzi noi?........tu de ce ti-ai luat monstru ala?............sa ne traiasca la toti!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 sal nu mergem nicaieri azi??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 salnu mergem nicaieri azi??????????? eu ies cu tati imediat, prea mare plictisala acasa, de va adunati ne vedem la barba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 La ora 3 ii inmormantarea, in Coltau. Care vine anuntati-ma, tel 0745.258348 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 "Deea".... cand te-am vazut m-am luat dupa tine dar nu te-am ajuns... am vazut cand ai luato spre balastiera , da nu am mai mers dupa voi... cand m-am intors m-am intalnit cu "tibi" si ne-am oprit intre judete si a mai venit unul cu un gs :D da ce ati facut pe vremea asta in apa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate