SirFaq Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Salut lume...si eu sunt baimarean:) dar momentan sunt la Bucuresti la faculta.! ajung pe akasa in iulia poate ne intalnim mai multi sa facem o limbare pe undeva... Toate cele bune si fiti sanatosi si voi si motoarele:D GodSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cine a fost in cluj?...cum a fost? ati prins ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cine a fost in cluj?...cum a fost? ati prins ploaie? eu nu a ploat de loc.... o fost superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Dupa circa 1 luna de asteptat mi-a sosit si mie hecimobilul mult visat . Urmeaza inmatricularea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Mult noroc sa ai la super hecimobil si o tona de kilometri fara nici cel mai mic incident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dupa circa 1 luna de asteptat mi-a sosit si mie hecimobilul mult visat . Urmeaza inmatricularea...... Mah, de ce nu i-ai facut poza si din partea stanga? Noh, sa ai bafta la el, si inca p-atatia km cati are acu... shtii tu Da azi nu scotzi heci mobilu' la o heciuiala...sau n-au cohones sa mergi cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Azi mergeti undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dupa circa 1 luna de asteptat mi-a sosit si mie hecimobilul mult visat . Urmeaza inmatricularea...... Copilu' .... cum o sa duci fetitza pe scaunul din spate? .... Noroc ca ai prieteni .... o ducem noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Copilu' .... cum o sa duci fetitza pe scaunul din spate? .... Noroc ca ai prieteni .... o ducem noi! Exakt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dupa circa 1 luna de asteptat mi-a sosit si mie hecimobilul mult visat . Urmeaza inmatricularea...... sal felicitari...insfarsit acum sunt eu inasteptare...sper sa nu astept la fel....o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 salfelicitari...insfarsit acum sunt eu inasteptare...sper sa nu astept la fel....o luna Noh, dai ai vandut FUR-ul ? Ce racheta vrei sa-tzi iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 salfelicitari...insfarsit acum sunt eu inasteptare...sper sa nu astept la fel....o luna noah.......asfalt uscat si mult noroc la "gixxer" bogdy........numa mare grija cu racheta.....si vasy....hai noroc la yamaha de 1300......sau nu ala vine?.....numa bine si sanatate maxima la voi....mie acuma in weekend imi vine...IN SFARSIT.....jucaria!....sa ne vedem cu bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 noah.......asfalt uscat si mult noroc la "gixxer" bogdy........numa mare grija cu racheta.....si vasy....hai noroc la yamaha de 1300......sau nu ala vine?.....numa bine si sanatate maxima la voi....mie acuma in weekend imi vine...IN SFARSIT.....jucaria!....sa ne vedem cu bine.. Mah...dar MM-05-ZRO ...de la ce vine ZRO ? cumva ZORO ? :D Hai, motorizeaza-te si tu mai repede, ca trece sezonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mah...dar MM-05-ZRO ...de la ce vine ZRO ? cumva ZORO ? :D Hai, motorizeaza-te si tu mai repede, ca trece sezonul... Vai vai Raul.....crezi ca daca tu esti cu spiderman el o sa fie cu zoro? Eu stiu de la ce vine ZRO Iesim azi pe undeva? Sau stam in casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Vai vai Raul.....crezi ca daca tu esti cu spiderman el o sa fie cu zoro? Eu stiu de la ce vine ZRO Iesim azi pe undeva? Sau stam in casa? Daca vrei sa ne duca ploaia...ieshim daca nu, atunci stam in za casa... Eu vreau sa spal motoru', teoretic oi ieshi dupa, practic o sa-l spal cu bere si atunci nu mai ies... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Raul te-ai mutat din baia mare si nu stiu? Unde vezi tu ca o sa ploua? Sau ti-e frica sa nu faci pana..... Am putea merge pana pe gutinul sau undeva....ca nu am fost demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Raul te-ai mutat din baia mare si nu stiu? Unde vezi tu ca o sa ploua? Sau ti-e frica sa nu faci pana..... Am putea merge pana pe gutinul sau undeva....ca nu am fost demult. La balta ... la baie ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mah...dar MM-05-ZRO ...de la ce vine ZRO ? cumva ZORO ? :D Hai, motorizeaza-te si tu mai repede, ca trece sezonul... trece sezonul..da da...de o luna tot stau sa vina mobra mea.... ....dar cealalta saptamana incepand de luni..sunt pe ZeRO....))......ZORO voi fi doar pt cele de sex feminin..)..ne vedem saptamana viitoare pe motoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Raul te-ai mutat din baia mare si nu stiu? Unde vezi tu ca o sa ploua? Sau ti-e frica sa nu faci pana..... Am putea merge pana pe gutinul sau undeva....ca nu am fost demult. Ia uita-te putzin spre Gutinu', ieshi din casuca si arunca-te cu privirea... te ajuta, oare pozele? La balta ... la baie ..... Eh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sunt prea albi norii aia pentru a ploua. Asa zic eu...apoi nu stiu. Poate gasesc ceva curajosi cu care sa ies...ca voi....va cam trageti pe fundel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sunt prea albi norii aia pentru a ploua. Asa zic eu...apoi nu stiu. Poate gasesc ceva curajosi cu care sa ies...ca voi....va cam trageti pe fundel. curajosi?......sau un pic dushi cu pluta?...ca numa gasca de gs-uri iesea pe ploaie torentiala.......unii mai trebuie sa aiba si grija de "iubitele" lor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Hmmm da....deci....se cauta persoane duse cu pluta pentru o plimbare cu motoarele....care sa nu fie deranjate de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Hmmm da....deci....se cauta persoane duse cu pluta pentru o plimbare cu motoarele....care sa nu fie deranjate de ploaie. bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) sa aveti noroc la calutzii noi......de am noroc pe la sfarsitul sezonului merg cu voi;) PS: si asfalt uscat Editat Iunie 10, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 No, iesim pe Gutinu? Daca da, va astept in Baia Sprie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate