Buggy12000 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ieri la Iojib am vazut ceva motoare , ma gandesc ca erau baietii din Baia Mare . Raul dupa tine v-am recunoscut deoarece eu eram la celalalt restaurant , tu aveai jacheta albastra pe tine . Si noi am fost pe acolo , da putini .... Raul dadea cu panze pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 se uita la tine ca eshti julit tot... Cum a fost? la apa sau unde ati fost? La apa am fost....si a fost chiar super ok...pacat ca eu a trebuit sa ma intorc mai repede ca de la 1 a trebuit sa merg la lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Raul dadea cu panze pe acolo? Decat sa dau cu supape si pistoane... Apropo...se recunoashte careva? Bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Raul dadea cu panze pe acolo? :jump: De la distanta nu se vede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Decat sa dau cu supape si pistoane... Apropo...se recunoashte careva? Bafta... Wooow....Saracul Bogdan....ar fi mult prea putin sa spui ca era mort de beat. Editat Iulie 1, 2008 de DeeaCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 oare sunt si altundeva atatia motoristi beti pe metru patrat?.....ma numar si eu printre ei............dar asa e bine pt toata lumea....motoru sta acasa....aia cu masinile nu ne taie calea..si ficatu plange de durere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 oare sunt si altundeva atatia motoristi beti pe metru patrat?.....ma numar si eu printre ei............dar asa e bine pt toata lumea....motoru sta acasa....aia cu masinile nu ne taie calea..si ficatu plange de durere..... :jump: asta la cei care mai au ficat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cred ca era Andrei in vreo 2 poze Loool Rica stf....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cred ca era Andrei in vreo 2 poze Loool Rica stf....... Hmmm...sie eu in vreo doua topic-uri...sti tu la care... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 nu merge nimeni la intalnire vineri? la Targu Secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Hmmm...sie eu in vreo doua topic-uri...sti tu la care... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nu merge nimeni la intalnire vineri? la Targu Secuiesc nu shtiu... baga un listing la cei care au zis ca merg... Sau mai bine, povestim maine la un suc... Dar in aceasta poza se recunoashte careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 azi mergeti pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 azi mergeti pe undeva? prea tarziu...fost pe gutinu' ...pana-n mara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kinderu in copilarie......De unde i se trage dragostea fata de Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ala esti tu cand erai mic?)...amu te-ai pus pe suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Raul.......te omor pentru poza aia. Alta nu ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Raul.......te omor pentru poza aia. Alta nu ai gasit? Ba da...dar am zis ca e prea de tot...dar pentru tine fac un efort... Si cireasa de pe tort... Mai vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Nu mersi....nu mai vreau. Cred ca au ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Nu mersi....nu mai vreau. Cred ca au ajuns. Mai ai? Eu mai am... Deci... Sorry am uitat sa le pun mai repede... Doi indragostiti... E frumos si Maramuresul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Care vrea o baitza....la ora 18:20 la Barbarosa. O asteptam pe Andreea pana la 18:29 si plecam la Apa sau Iojib. Editat Iulie 3, 2008 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Care vrea o baitza....la ora 18:20 la Barbarosa. O asteptam pe Andreea pana la 18:29 si plecam la Apa sau Iojib. Mergem la baitza....... Mersi Bogdan ca ma asteptati si pe mine pana ies de la munci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Care vrea o baitza....la ora 18:20 la Barbarosa. O asteptam pe Andreea pana la 18:29 si plecam la Apa sau Iojib. Dute-n p...bip...bip...a mea de mincinos... Asa era vb si ieri si nu ai mai raspuns la telefon... STF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Dute-n p...bip...bip...a mea de mincinos... Asa era vb si ieri si nu ai mai raspuns la telefon... STF Se pare ca si in seara asta se lasa lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 fhoaiiii ce de motoristi paici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate