white8snow Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 seriosssss maine daca i vreme buna iesim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 fhoaiiii ce de motoristi paici unde vezi motoristi?...........zi-mi si mie ca io nu ii vad....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 seriosssss maine daca i vreme buna iesim ? Se pare ca este vreme cat de cat buna...incotro? unde vezi motoristi?...........zi-mi si mie ca io nu ii vad....) Poi...pe la beute, chefuri...noh, shti si tu... Cu mintile destul de aburite... attachment=346112:P1070425__Large_.JPG] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Kinderu in copilarie......De unde i se trage dragostea fata de Aprilia sa ma luatzi voi de P*** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Se pare ca este vreme cat de cat buna...incotro? Poi...pe la beute, chefuri...noh, shti si tu... Cu mintile destul de aburite... attachment=346112:P1070425__Large_.JPG] tanar posesor de motor puternic,caut prietena(de preferinta blonda) cu rezervor mare,soc electronic si injectie......prietena este pentru acei motoristi care isi lasa "iubitele" mai mult timp in garaj si ei beau ca niste porci pana li se ineaca "carburatoarele" :laugh: ......sanatate maxima si cat mai multe chefuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Care vrea sa vina la un gratar la izvoare sa se prezinte la ora 14:30 la Barbarossa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 cum nu sunt motoristi ma george ???? ba uratule auzi la el ... da noi ce suntem aci ??? gusteri ???? ( mihai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 cum nu sunt motoristi ma george ???? ba uratule auzi la el ... da noi ce suntem aci ??? gusteri ???? ( mihai ) pai noi.....toti..inclusiv eu....suntem niste gargautze pe motoare....care cand prind ocazie se petrec pana cad in cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 pai noi.....toti..inclusiv eu....suntem niste gargautze pe motoare....care cand prind ocazie se petrec pana cad in cap... Apoi este un sambure de adevar si in chestia asta. Noah....nu vrea sa vina nimeni la gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Nu a fost rece apa dupa ploile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Nu a fost rece apa dupa ploile alea? Nope...a fast caldutza... In schimb COCSO...doar pentru cei care-l shtiu...a fost cam nashpa pe Gutinu'... Curbele astea, cam dauneaza ... Bafta... Editat Iulie 6, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 nici la izvoare no fo rau ) ca sa vedeti ca o fo super!!!!!!!!! Apropo da kacsa asta are un noroc frate mai rar asa ceva da sper ca no fo pata de oloi si amu ) noah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 nici la izvoare no fo rau ) ca sa vedeti ca o fo super!!!!!!!!! Apropo da kacsa asta are un noroc frate mai rar asa ceva da sper ca no fo pata de oloi si amu ) noah hahaha.....la izvoare o fo bine.........sa traiasca nea` bucatar.... ..si omul cu voia buna istvan..........kacsa ii perseverent..atata se baga in santuri si da motoru de pamant pana nu o sa mai vrea motoru sa cada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 stai tuh linistit ca altu in locul lui era deja ghipsat demult da stii ce cred eu???? ca vreo 20 de maimute se roaga pt el sa nu pateasca ceva ca nu a mai fi cine sa le plinbe cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 stai tuh linistit ca altu in locul lui era deja ghipsat demult da stii ce cred eu???? ca vreo 20 de maimute se roaga pt el sa nu pateasca ceva ca nu a mai fi cine sa le plinbe cu motoru maimutzele alea...cred ca platesc slujbe la biserica si fac matanii......apoi le-oi plimba io,ma sacrific... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 POZE ! azi la iojib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Salut ! scuze ca ma bag la sectiunea voastra insa am tare nevoie de o piesa la scuter, un capac la podea (dimensiuni : 17,5 cm lungime pe 12 cm latime) Magazinul care aduce piesa este SC NOGAL S.R.L. BAIA MARE, BD.REPUBLICII NR.20 . Daca ar avea cineva chef/timp sa mearga la acel magazin sa o cumpere ( costa aprox 20 lei ) si apoi voi veni eu in Baia Mare sau o trimite prin curier/posta as fi foarte recunoscator. Multumesc, Bogdan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 tatuaje la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 e daraca da numa uni din n oi pot sa o poarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Deci va impusc....si pe Raul si pe Mihai....Numai in poze din astea tampite ma puteti prinde. Oricum.....lumea stie ca-s draguta. Dar ne-am distrat oricum super tare..si la Izvoare si la Iojib. Cat despre Kacsa.....il iubeste Gutinu foarte mult. P.S: Am sa va vanez sa va prind in pozitii nasoale in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 daca nu merge Kacsa la gutin atunci se pare ca sigur vine gutinul la Kacsa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Salut !scuze ca ma bag la sectiunea voastra insa am tare nevoie de o piesa la scuter, un capac la podea (dimensiuni : 17,5 cm lungime pe 12 cm latime) Magazinul care aduce piesa este SC NOGAL S.R.L. BAIA MARE, BD.REPUBLICII NR.20 . Daca ar avea cineva chef/timp sa mearga la acel magazin sa o cumpere ( costa aprox 20 lei ) si apoi voi veni eu in Baia Mare sau o trimite prin curier/posta as fi foarte recunoscator. Multumesc, Bogdan . Sal, trimite, te rog, mai multe detalii, ce scuter, sau stiu eu ce-mi trebuie ca sa ma duc acolo, hai ca te rezolv eu... nici la izvoare no fo rau ) ca sa vedeti ca o fo super!!!!!!!!! Apropo da kacsa asta are un noroc frate mai rar asa ceva da sper ca no fo pata de oloi si amu ) noah Mah, sincer am tot cautat oloiu ...dar noh, fara... Deci va impusc....si pe Raul si pe Mihai....Numai in poze din astea tampite ma puteti prinde. Oricum.....lumea stie ca-s draguta. Dar ne-am distrat oricum super tare..si la Izvoare si la Iojib. Cat despre Kacsa.....il iubeste Gutinu foarte mult. P.S: Am sa va vanez sa va prind in pozitii nasoale in poze. Mai am poze cu tine... ...apropo, inca ashtept... laditza cu bericica... :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Deci va impusc....si pe Raul si pe Mihai....Numai in poze din astea tampite ma puteti prinde. Oricum.....lumea stie ca-s draguta. Dar ne-am distrat oricum super tare..si la Izvoare si la Iojib. Cat despre Kacsa.....il iubeste Gutinu foarte mult. P.S: Am sa va vanez sa va prind in pozitii nasoale in poze. Mihai si Raul sunteti cam naspa .... Nu stiti ca nu e voie sa publicati poze cu minori dezbracati .... pedofili mici ce sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Mihai si Raul sunteti cam naspa .... Nu stiti ca nu e voie sa publicati poze cu minori dezbracati .... pedofili mici ce sunteti La mine nu e asa dezbracata...(in cele pe care le-am postat ) Dar tu, voieur-ule, ce te utzi dupa poze cu minori? Dar ma tot intreb, mai merge wakasaki-ul ala, ca nu l-am mai vazut pe strazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarod Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Va salut! Sunt mai nou aici in baia mare (repatriat de la cluj). Vad ca sunt oameni faini pe aici pe forum. Ce vreau eu sa intreb ii daca mergeti la o scalda pe undeva azi, ca m-as baga si eu. Ii numa bine afara, soare, si din cate am vazut, maine ploua....asa ca nu-i de ratat ocazia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate