Raul_R1 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 din nou mai multe poze de la chefuri si distractii decat de la motorit...... NU-I STRES ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 scuze incodata domnisoarei careia i-am scapat casca Nu-i stres! Te mai asteptam pe la noi Pe unde ai mai fost? Ajung acasa si mai pun, si putzin mai picante...cu BOBO... A fost super reusit chefu..... Frumoasa surpriza din partea fetelor ( sau chiar neveste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Aici gasiti poze de la chefuri... acasa am sa fac un update... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Aici gasiti poze de la chefuri... acasa am sa fac un update... Lipsesc tocmai pozele cu mesajul, de la ziua lui Nora-Zozo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Lipsesc tocmai pozele cu mesajul, de la ziua lui Nora-Zozo de aceea am sa fac update deseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 de aceea am sa fac update deseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Gata update-ul... Acu...ceva selectii... Bobo ... plin de coshuri ca nu primeshte... No comment... Aici BOBO destul de infometat, si nerabdator...cica nu a primit nimik...dupa spusele lui TITZA ... Cei doi norocosi... :cheers: Si in sfarsit gajicile... Mai multe poze in ALBUM ... Editat Iulie 15, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Bobo ... plin de coshuri ca nu primeshte... Aici BOBO destul de infometat, si nerabdator...cica nu a primit nimik...dupa spusele lui TITZA ... Primeste Bobo cam tot ce se poate, da sa vezi ce da .... Te-am facut curios Si era sa uit...cea mai tare poza a familiei Ciurus, care este vazuta de tot globul si cu ocazia careia dna Ciurus tine sa mentioneze ca s-au scurs cativa anishori de cand i se tot promite o luna de miere, dar rica, cu "r" mare, nu vine cu initiativa. Ca urmare femeia pune picioru in prag...trebe sa fie cineva barbat in casa. Si link-ul unde puteti sa dati "palmierii" : http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/68351.html. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Primeste Bobo cam tot ce se poate, da sa vezi ce da .... Te-am facut curios Si era sa uit...cea mai tare poza a familiei Ciurus, care este vazuta de tot globul si cu ocazia careia dna Ciurus tine sa mentioneze ca s-au scurs cativa anishori de cand i se tot promite o luna de miere, dar rica, cu "r" mare, nu vine cu initiativa. Ca urmare femeia pune picioru in prag...trebe sa fie cineva barbat in casa. Si link-ul unde puteti sa dati "palmierii" : http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/68351.html. Hopa...ia uite ce avem aici.......asta e mai tare decat toate pozele cu mine care le-a pus Raul. Deci Raul..o fata asa de treaba ca si sotioara ta nici macar o luna de miere nu a meritat? Vai vai...ne dezamagesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Hopa...ia uite ce avem aici.......asta e mai tare decat toate pozele cu mine care le-a pus Raul. Deci Raul..o fata asa de treaba ca si sotioara ta nici macar o luna de miere nu a meritat? Vai vai...ne dezamagesti Noh, eu nu cred ca e mai tare.... Primeste Bobo cam tot ce se poate, da sa vezi ce da .... Te-am facut curios Si era sa uit...cea mai tare poza a familiei Ciurus, care este vazuta de tot globul si cu ocazia careia dna Ciurus tine sa mentioneze ca s-au scurs cativa anishori de cand i se tot promite o luna de miere, dar rica, cu "r" mare, nu vine cu initiativa. Ca urmare femeia pune picioru in prag...trebe sa fie cineva barbat in casa. Si link-ul unde puteti sa dati "palmierii" : http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/68351.html. Chiar nu sunt curios... A spus Titza cam tot ce era de spus...adica inca nu ai prestat mnik...asa ca potzi bea linishtit...o scolesc ashtia in italia si a veni pregatita sa se ... cu gay-BOBO Cand vine de acolo o sa creada ca toate "slongurile" sunt negre... Editat Iulie 16, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Chiar nu sunt curios... A spus Titza cam tot ce era de spus...adica inca nu ai prestat mnik...asa ca potzi bea linishtit...o scolesc ashtia in italia si a veni pregatita sa se ... cu gay-BOBO Cand vine de acolo o sa creada ca toate "slongurile" sunt negre... Nu-i stres!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 forumul....taram al mistourilor,al pozelor de la chefuri....nu loc de conversatie si discutie al motoristilor.... :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 forumul....taram al mistourilor,al pozelor de la chefuri....nu loc de conversatie si discutie al motoristilor.... :cheers: cum nu? doar motorishtii fac mishto-uri... NU-I STRES.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Ca sa revenim la motorittttt ; Bobo dragule .... ce kauti tu pe kudica ? Editat Iulie 16, 2008 de daan185 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Ca sa revenim la motorittttt ; Bobo dragule .... ce kauti tu pe kudica ? Astai-buna...exakt bobo-ule dragutzule...ce cautai tu acolo? Editat Iulie 16, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Astai-buna...exakt bobo-ule dragutzule...ce cautai tu acolo? Nevastuca unui anume user de pe forum mi-a trimis link-ul ca sa-i dau vreo 10 "palmieri", ca doar asa poate spera la luna de miere mult visata Sa fie oare vorba despre Ciurus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarod Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Alte activitati extramotociclistice: http://www.youtube.com/watch?v=m61LS7Obcl8 Parola: Nu-i stres ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Alte activitati extramotociclistice: http://www.youtube.com/watch?v=m61LS7Obcl8 Parola: Nu-i stres ! Nu-i stres!!! Data viitoare la tabla cu Mogosa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nevastuca unui anume user de pe forum mi-a trimis link-ul ca sa-i dau vreo 10 "palmieri", ca doar asa poate spera la luna de miere mult visata Sa fie oare vorba despre Ciurus? Hmm ...deci asa ne scoatem ? De ce nu spui la totzi adevarul ? Eshti abonat acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Hmm ...deci asa ne scoatem ? De ce nu spui la totzi adevarul ? Eshti abonat acolo... M-ai prins gay-ule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Faine activitati extramotociclistice v-ati gasit. Oare cine a fost cu ideea? Un blond sau o blonda? Ca nu pare o idee de persoana cu mai mult de un neuron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 M-ai prins gay-ule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Faine activitati extramotociclistice v-ati gasit. Oare cine a fost cu ideea? Un blond sau o blonda? Ca nu pare o idee de persoana cu mai mult de un neuron. Eu as zice ca ceva blonda.....stii u c face un neuron cand se plictiseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 mai vrea careva sa vina in turcia din 26 august ? asta e locatia http://www.portobello.com.tr/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 mai vrea careva sa vina in turcia din 26 august ?asta e locatia http://www.portobello.com.tr/ CASH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate