george05 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 ia la sfarsit cu mulitzia... da-i in papanashii lor de prosti....da-i cu roata sus pana o sa stea si ei pe margine sa se uite si sa aplaude.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 ia la sfarsit cu mulitzia... ce ti-au facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Mi-au urat drum bun, si sa avem grija sa nu patim ceva... :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Mi-au urat drum bun, si sa avem grija sa nu patim ceva... :kiss: Hehe......stasa faza cu politia. Ei de fapt mergeau dupa tine sa te intrebe "Nenea! nenea! Cat prinde? " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Hehe......stasa faza cu politia.Ei de fapt mergeau dupa tine sa te intrebe "Nenea! nenea! Cat prinde? " Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate ) Hehe......stasa faza cu politia.Ei de fapt mergeau dupa tine sa te intrebe "Nenea! nenea! Cat prinde? " Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate ) Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate ) :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate ) : Mah, da GSx-heci nu trage intr-o parte? shti tu...rezervorul restilizat pe partea stanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 uili up...uili down..........ii si asta o treaba..unii(raul) ridica sus cu tact si grija.....altii(rsv 100 aka tractor) ridica sus din "pacate"..... ......fortza raul cu al sau bolid!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu-i stres...daca as vi avut o nevastuica care sa si stie filma cu un telefon...ar fi si mai mishto...dar nu-i stres.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu-i stres...daca as vi avut o nevastuica care sa si stie filma cu un telefon...ar fi si mai mishto...dar nu-i stres.... io nu am mai fo cu voi la omv...sa pot compara..da o fo cateva uili-uri super reusite..........la mai mare domnu uili.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_tzup Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Mi-a placut azi felicitari celor prezenti george,ms ca te-ai oferit sa dai tu o liniuta cu mine si felicitari ..macar am pierdut frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Mi-a placut azi felicitari celor prezenti george,ms ca te-ai oferit sa dai tu o liniuta cu mine si felicitari ..macar am pierdut frumos la liniutza....oricand maestre!...acolo is convins ca ma pricep cat de cat si ca storc destula forta din zoro-mobil.........io nu ma dau sa castig..ma dau ca imi plac liniutzele a dracului de mult...........cat de multe liniutze......cat de multe dom`le..... :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ce bine va distrati voi. Dar nu-i stres....ca o sa mearga si CBR-ica si nu o sa mai aiba roti patrate. Felicitari Raul....devii in ce in ce mai bun. Vrei sa te transformi din SpiderMan in WheelieMan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Ce bine va distrati voi. Dar nu-i stres....ca o sa mearga si CBR-ica si nu o sa mai aiba roti patrate. Felicitari Raul....devii in ce in ce mai bun. Vrei sa te transformi din SpiderMan in WheelieMan? vrea sa "calareasca" cu R1 tot aerul ce ii iese in cale.......dar raul...te intreb..unde merge tot uleiul?............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Hehe.....nu mai am roti patrate. Abia astept sa imi montez rotile...si sa scot bestiuta la plimbarica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Hehe.....nu mai am roti patrate. Abia astept sa imi montez rotile...si sa scot bestiuta la plimbarica. numa vezi sa nu faci de acuma motoru patrat la cat o sa ii dai pe gura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 vrea sa "calareasca" cu R1 tot aerul ce ii iese in cale.......dar raul...te intreb..unde merge tot uleiul?............ ce oloi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ce oloi? oloiul de la cartofii prajiti......ala care curge prin cadru ca la enduro...... nah deh.....ce ni-e si cu militienii astia...nu au ce face bata-i vina numa sa vina sa citeasca numere de inmatriculare...........raulica spiderman,da-i o guma la "fetitza"...una noua sa se simta bine dupa ce ai chinuit-o pana si-o dat duhu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 George....nu imi fac motorul patrat. Daca nu mi l-am facut acuma seara pe Gutinu...nu il fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 George....nu imi fac motorul patrat. Daca nu mi l-am facut acuma seara pe Gutinu...nu il fac. nici nu aveai cum sa il faci patrat la 40 la ora.......asa sa mergi tot timpul cu "mobra"...incet....incetisor.....si pe loc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_tzup Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Merge mai tare ca mine oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Merge mai tare ca mine oricum asa zici tu?.......atunci ii de vazut exact:dai un gutin la "blana" tu cu andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 He he he.....vrei sa il mananc cu fulgi cu tot? Numai daca are tupeu sa bage mana in gaz pe liniile drepte doar atunci are vreo sansa sa ma faca. (Ce rea sunt azi...din cauza ploii cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 In rest esti buuuuuuuuunaaaa ! \ ( cristi.....no offence.....mie oricum nu-mi placa blondele ) Care-i programul pt duminica dimineata? La ce ora ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Poi de la 7 incolo putetzi veni... pana la 10:30 cand sunt inscrierile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate