vazilro Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Mai motorul ala-i blestemat....bine ca l-ai dat gogo, ca daca nu poate o pateai si tu doamne feri.....Ii al doilea accident in care o fost implicat decand l-ai vandut...... Si io din cate vad in link......vina a fost in totalitate a soferului masinii....... http://www.emaramures.ro/Stiri/Stire.aspx?...a-din-Baia-Mare Editat Septembrie 24, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Mai motorul ala-i blestemat....bine ca l-ai dat gogo, ca daca nu poate o pateai si tu doamne feri.....Ii al doilea accident in care o fost implicat decand l-ai vandut...... Si io din cate vad in link......vina a fost in totalitate a soferului masinii....... http://www.emaramures.ro/Stiri/Stire.aspx?...a-din-Baia-Mare stai relax...asa l-au scos politzistii... trebuia culpa comuna, gajiul era in depasire peste linia dublu continua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) inclusiv soferii de motociclete... ...in cazul acesta ...culpa comuna e prea mult pentru motociclist...are vina cam 60-70% ... in rest cascatzi bine ochii... eh..din cate mi-o zis bogdan......ii asa si asa....oricum nu conteaza.....sa se faca bine turcu.....sanatate Editat Septembrie 24, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 eh..din cate mi-o zis bogdan......ii asa si asa....oricum nu conteaza.....sa se faca bine turcu.....sanatate corekt baiazid sa-si revina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Si are si 2 gixxere mai Adam nu mai dai un semn de viata ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 saracu motorist....ca putin ne pasa de ala din masina.....saptamana viitoare fac 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 saracu motorist....ca putin ne pasa de ala din masina.....saptamana viitoare fac 16 dai de baut ... suc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Grupul motociclistilor care ies din judet marti seara si beau doar bere cu jack va ureaza buna seara si vizionare placuta saracu motorist....ca putin ne pasa de ala din masina.....saptamana viitoare fac 16 Dik cerbu....dai de baut modior wather platus, avec lamaie PS: Ca sa primesti dosaru de la mine tre sa dai o bere de castaniada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Grupul motociclistilor care ies din judet marti seara si beau doar bere cu jack va ureaza buna seara si vizionare placuta grupul?.........bere si jack?..........sa va fie de bine..desi nu ii bun...am incercat combinatia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 grupul?.........bere si jack?..........sa va fie de bine..desi nu ii bun...am incercat combinatia.... da nu...asa merge ...oioioiii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) nu uit ne-om vedea p-acolo Editat Septembrie 25, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rossi!! Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Buna seara tuturor! ma alatur si eu voua daca se poate,daca ma primiti posesor al unui suzuki gs 500 e,proaspat motorist.dupa castane poate ne vedem sa iesim pe undeva stiu si eu daca ne va permite vremea! numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Buna seara tuturor! ma alatur si eu voua daca se poate,daca ma primiti posesor al unui suzuki gs 500 e,proaspat motorist.dupa castane poate ne vedem sa iesim pe undeva stiu si eu daca ne va permite vremea! numai bine si asfalt uscat! sa ai noroc la el..sa te poarte sanatos......si drumuri fara peripetii...desi cam greu sa vezi asa ceva la noi.........asfalt uscat! Editat Septembrie 26, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rossi!! Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nu iesiti nicaieri astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nu iesiti nicaieri astazi? se iese la un gutin-mara-cavnic......eu nu ies...dar banuiesc ca acuma in juma de ora maxim iese lumea.....daca o iei spre mara...sigur o sa te intalnesti cu lumea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 se iese la un gutin-mara-cavnic......eu nu ies...dar banuiesc ca acuma in juma de ora maxim iese lumea.....daca o iei spre mara...sigur o sa te intalnesti cu lumea..... de curiozitate...cine s-a dus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 maine iese careva ? dati mai un telefon rossi , lasa mobilu ca nu l am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 maine iese careva ? dati mai un telefon rossi , lasa mobilu ca nu l am. Mikaitza vin si eu maine ; daca nu mergetzi prea departe .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) maine iese careva ? dati mai un telefon rossi , lasa mobilu ca nu l am. mah....si io sper sa tragem o iesire careva.....cativa km asa de duminica.......si apropo de rosii....toti meseriasii o inceput pe gs.... Editat Septembrie 27, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) da sigur ... si marmota il invelea pe george in staniol !!!! si apoi il ungea cu frisca si l dadea la ursu ala de amesteca ciocolata milka sa l manance ))) da , iesim daca vreti , si eu propun tot ceva asa usor aci pe langa casa , 100 km aprox distanta maxima ca i cam frig nu de alta . ce ziceti ? Editat Septembrie 28, 2008 de white8snow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 da sigur ... si marmota il invelea pe george in staniol !!!! si apoi il ungea cu frisca si l dadea la ursu ala de amesteca ciocolata milka sa l manance ))) da , iesim daca vreti , si eu propun tot ceva asa usor aci pe langa casa , 100 km aprox distanta maxima ca i cam frig nu de alta . ce ziceti ? eh..scuze...am uitat ca exista si "ne-meseriasi" care o inceput pe gs...ca noah.......nu toti is prieteni cu marmota care inveleste staniolu in ciocolata.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Meseriasii adevarati raman cu gs sau mai adauga un x la ecuatie.....si ies din tara sambata (ca aia-s motoristii adevarati ce ies din tara sambata 27.09.08 ) ...... si fac 600 km.....si merg pe autostrada.......si fac autostopul pe autostrada......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 da unde ati fost? numai pana in lidl...sau mai departe... cine o facut pozele cu voi doi? cum o fost cu bestiile pr autostrada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Pai nu. Am fost in felul urmator :BaiaMare-Petea-Mateszalka....apoi am vrut sa mergem la Nyrethaza da' am ajuns la o intersectie ce ducea spre M3 si Nyrethaza si am vrut sa-mi incerc "utilajul" pe autostrada....deci am mers pe M3 . Din M3 la al doilea exit am luat-o spre Debrecen ......si de acolo pe E 47 spre vama Bors-Oradea. Din Oradea am mers la Felix....da' pt ca nu era deschis niciunde bazin/piscina acoperita, ne-am hotarat sa venim acasa. Deci in total am facut cam 580 Km. Si o fost super......viteza medie undeva la 110....ce-i drept cam racoare....da' se mai poate motori linistit P.S: am aparat foto jmeker, l-am pus pe automat si l-am pus pe pervaz ( pot sa-l reglez intre 2 si 10 sec ) Editat Septembrie 28, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate