Raul_R1 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 examen ADMIS ......care ziceau ca-mi dau o bere? ....sau mai multe? marti am poligonu....alta bere felicitari...dar u cam trebe sa dai bere...acu de doua ori...si aia de la ziulica ta...si acu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 felicitari...dar u cam trebe sa dai bere...acu de doua ori...si aia de la ziulica ta...si acu... de ziua mea tre sa dau.....da amu vi randu la voi....ne punem la o bauta intr-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 de ziua mea tre sa dau.....da amu vi randu la voi....ne punem la o bauta intr-o zi Mai mai...se vede ca nu stii.....cand iti iei permisul tu dai de baut Lasa ca o sa iti dam noi de baut cand o sa iti ia permisul...ca atunci o sa fii prea suparat. Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 examen ADMIS ......care ziceau ca-mi dau o bere? ....sau mai multe? marti am poligonu....alta bere Felicitari!!! De baut dai tu dupa ce iti iei si poligonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 de ziua mea tre sa dau.....da amu vi randu la voi....ne punem la o bauta intr-o zi Nu uitati ca e minor .... si mai stim si pe altcineva tot asa .... asa ca incet cu beutu ! Mai mai...se vede ca nu stii.....cand iti iei permisul tu dai de baut Lasa ca o sa iti dam noi de baut cand o sa iti ia permisul...ca atunci o sa fii prea suparat. Felicitari!!! Da ai ghicit despre tine vorbeam .... da! ...da! ...tu! ... tu! chiar tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Nu uitati ca e minor .... si mai stim si pe altcineva tot asa .... asa ca incet cu beutu ! u nu primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 u nu primesti Dragul meu .... eu sunt mare ....mie-mi vinde alcool la magazin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Dragul meu .... eu sunt mare ....mie-mi vinde alcool la magazin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Dragul meu .... eu sunt mare ....mie-mi vinde alcool la magazin ! nu te stresa prea tare....nu-i stres....inca nu stie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Azi ii cald...se iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Dragul meu .... eu sunt mare ....mie-mi vinde alcool la magazin ! si mie imi dau.....ma cred de vreo 20 de ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rossi!! Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 salutare,cf baietii? daca e vreme buna nu iesim in weekend undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Mai mai...se vede ca nu stii.....cand iti iei permisul tu dai de baut Lasa ca o sa iti dam noi de baut cand o sa iti ia permisul...ca atunci o sa fii prea suparat. Felicitari!!! se organizeaza ceva maine.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 salutare,cf baietii? daca e vreme buna nu iesim in weekend undeva? baieti si fete Ca este si o blonda printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 baieti si fete Ca este si o blonda printre noi Oooo....mersi Bogdanel ca nu ai uitat de mine. Se iese pe undeva mai incolo sau astazi ii pauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Oooo....mersi Bogdanel ca nu ai uitat de mine. Se iese pe undeva mai incolo sau astazi ii pauza? pauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 pauza... Ce-i Rica? Va plangeti unu la altu pe umar? O bere ceva in seara asta? Teacher's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 vine careva la 3 la barba??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 azi unde se mere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Ce-i Rica? Va plangeti unu la altu pe umar? O bere ceva in seara asta? Teacher's nu-i stres... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/V...Local-Baia-Mare Cand a fost asta?Si au interzis pana la urma circulatia motoarelor dupa ora 22? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/V...Local-Baia-Mare Cand a fost asta?Si au interzis pana la urma circulatia motoarelor dupa ora 22? Acu o saptamana, joia inainte ed sarbatoarea castanelor...si nu s-a interzis nimik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 serustok.....marti ce faceti?:....nu veniti sa ma vedeti in poligon? pacat ca a ploua....noroc ca is motorist bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Venim venim....da' cu o ora inainte de examen......sa imprastiem nisip si ulei prin poligon Bafta la examen.... si nu uita.......10 Editat Octombrie 5, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Venim venim....da' cu o ora inainte de examen......sa imprastiem nisip si ulei prin poligon Bafta la examen.... si nu uita.......10 si eu o sa fiu acolo cu o ora inainte .....ca sa fac de vreo 2 ori poligonu......si oricum dupa cum vad a ploua....deci chiar si fara nisip si ulei ii naspa....da a fi bine, relax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate