Buggy12000 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Nu-i stres, data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Nu-i stres, data viitoare nu uita ...oricum de ma puneam si eu mancam tot mnoah ma da ati uitat de forum?: ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 stiati ca.... P.S. (Moto Life nr 66) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 DA Ii chiar impresionant....cel putin mie asa mi-i se pare. Totusi daca in anii aia erau ingineri in stare sa proiecteze asa motoare....de ce s-o limitat Romania la mobra..... P.S. : ai fost sa o vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Ii chiar impresionant....cel putin mie asa mi-i se pare. Totusi daca in anii aia erau ingineri in stare sa proiecteze asa motoare....de ce s-o limitat Romania la mobra..... P.S. : ai fost sa o vezi? Nu ... Stiu rusine sa-mi fie ... PS. Da-m o tura sa o vedem ? Asa ...pe sambata dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Deja va faceti planuri de weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 ioi da de mergeti in sighet nu va mai lasa sa iesiti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 ioi da de mergeti in sighet nu va mai lasa sa iesiti.... mai ales de vi cu noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 mai ales de vi cu noi ... fac tot posibilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 fac tot posibilu stie tactu ce faci cu motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 V-ati facut planuri cam degeaba cu vasile....O sa va povesteasca vasile daca vrea....daca nu..atunci ramaneti in suspans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 V-ati facut planuri cam degeaba cu vasile....O sa va povesteasca vasile daca vrea....daca nu..atunci ramaneti in suspans. Daca vrea Ondi Cacsalina atunci se merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Se merge....da' vin ca pasager. De povestit ce sa povestesc....s-o intamplat. Cand o cazut istvan am zis " cine nu motoreste, nu se loveste". Important ii ca n-am patit nici unu' nimica....apoi motorul se repara . Si mai ales nu s-o lezat placerea de a motori....chiar daca anu' asta nu cred ca o sa apuc sa-l repar, din sezonul urmator I'll be back! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Se merge....da' vin ca pasager.De povestit ce sa povestesc....s-o intamplat. Cand o cazut istvan am zis " cine nu motoreste, nu se loveste". Important ii ca n-am patit nici unu' nimica....apoi motorul se repara . Si mai ales nu s-o lezat placerea de a motori....chiar daca anu' asta nu cred ca o sa apuc sa-l repar, din sezonul urmator I'll be back! ce beteshig ai ispravit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Se merge....da' vin ca pasager.De povestit ce sa povestesc....s-o intamplat. Cand o cazut istvan am zis " cine nu motoreste, nu se loveste". Important ii ca n-am patit nici unu' nimica....apoi motorul se repara . Si mai ales nu s-o lezat placerea de a motori....chiar daca anu' asta nu cred ca o sa apuc sa-l repar, din sezonul urmator I'll be back! WTF???? (vorba unui asistent) Ce ai facut nenea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 hai vasilica ...nu ne lasa sa ashteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Mi-o taiat un tractorist calea in timp ce am vrut sa-l depasesc, am franat si bu bu. Fara victime inafara de suzy si haine rupte. Da' nu va faceti griji....semnatura de mai jos ramane valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Mi-o taiat un tractorist calea in timp ce am vrut sa-l depasesc, am franat si bu bu. Fara victime inafara de suzy si haine rupte. Da' nu va faceti griji....semnatura de mai jos ramane valabila mah pruna...si ai facut bubu la tractorist? Cand o fost asta? De ce nu ai sunat...faceam noi bubu...nu-i stres... daca vrei te ajut eu cu piese de pe e-bay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Mi-o taiat un tractorist calea in timp ce am vrut sa-l depasesc, am franat si bu bu. Fara victime inafara de suzy si haine rupte. Da' nu va faceti griji....semnatura de mai jos ramane valabila [/quotOare is ultimu care ti-am vazut motoru intreg??? Pe la 5 ai trecut pe langa poligon, spre Sacalaseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 mah pruna...si ai facut bubu la tractorist? Cand o fost asta? De ce nu ai sunat...faceam noi bubu...nu-i stres... daca vrei te ajut eu cu piese de pe e-bay... Nu. Am cazut in urma franarii. Ms. O sa fac o lista cu ce trebe schimbat ( asa vreo 2-3 giga de fisier word) si vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Mi-o taiat un tractorist calea in timp ce am vrut sa-l depasesc, am franat si bu bu. Fara victime inafara de suzy si haine rupte. Da' nu va faceti griji....semnatura de mai jos ramane valabila Acuma nu te scoate ca noi stim ca hainele iti sunt rupte din cauza ca Ondi Cacsalina nu a mai avut rabdare sa ajungeti la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Acuma nu te scoate ca noi stim ca hainele iti sunt rupte din cauza ca Ondi Cacsalina nu a mai avut rabdare sa ajungeti la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Important ii ca n-o fost "the final destination" ....ca inca si acuma vad tractorul in fata mea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Important ii ca n-o fost "the final destination" ....ca inca si acuma vad tractorul in fata mea ..... trebuia sa-l vezi atunci...dar mnoah...nu-i stres ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate