daniela_ciurus Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 nu m-ati pozat Arnold uita-te la toate pozele si ai sa te vezi si pe tine pt ca apari si tu in ele asa ca nu fi suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Cine doreste sa vada poze de la petrecerea organizata in 14 feb.2009, sa intre pe www.spiderbikers.com. Va asteptam. Ah,cum pot sa-mi schimb si eu parola acolo? Am uitat-o pe cea pe care o pusesem si mi-au dat alta aiurea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tipleadany Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Sal prieteni sunt Dani din Tasnad si aste :Pt sa incalec pe motocicleta cum asteapta seceta norii Unde se poate merge anul acesta la intruniri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Ah,cum pot sa-mi schimb si eu parola acolo?Am uitat-o pe cea pe care o pusesem si mi-au dat alta aiurea.. I-a legatura cu Pop Mihai, il gasesti pe site, secttiunea membri la pagina 4. El se ocupa de site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) sal dani, eu mi-am fixat deja o intrunire de la care nu vreau sa lipsesc nicidecum. Daca trebe ma zbat si de pamant numa sa ajung e vb de East European Motor Show 2009 care vafi tinut la Predeal pe 10-12 iulie , sper ca va fi super tare... iar din ce se poate vedea chiar va fi :> deci... bagam la pusculita ca mai apoi sa-l spargem asfalt uscat Editat Februarie 27, 2009 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) I-a legatura cu Pop Mihai, il gasesti pe site, secttiunea membri la pagina 4. El se ocupa de site. Thanks Editat Februarie 27, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 In seara asta se pare ca se lasa cu chef Mi-am facut antrenamentu aseara....asa ca blonda tinete bine ca viiiiiin !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 In seara asta se pare ca se lasa cu chef Mi-am facut antrenamentu aseara....asa ca blonda tinete bine ca viiiiiin !!!!!!!!!! Ma tin ma tin....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 In seara asta se pare ca se lasa cu chef Mi-am facut antrenamentu aseara....asa ca blonda tinete bine ca viiiiiin !!!!!!!!!! Din pacate Bobo cu tot cu antrenamet nu ai fost o provocare pt andreea...sau poate sa fi fost antrenametul dinainte cu o seara prea lung ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Din pacate Bobo cu tot cu antrenamet nu ai fost o provocare pt andreea...sau poate sa fi fost antrenametul dinainte cu o seara prea lung ? Ai dreptate Danila....a fost prea intens antrenamentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Din pacate Bobo cu tot cu antrenamet nu ai fost o provocare pt andreea...sau poate sa fi fost antrenametul dinainte cu o seara prea lung ? Danila....se pare ca doar cu tine am cu cine bea...ca baietii s-au tinut cam slabut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Danila....se pare ca doar cu tine am cu cine bea...ca baietii s-au tinut cam slabut. exact....deci mai dam o ''liniutza'' macar la baute daca altfel nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 exact....deci mai dam o ''liniutza'' macar la baute daca altfel nu se poate Clar.....neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Arnold uita-te la toate pozele si ai sa te vezi si pe tine pt ca apari si tu in ele asa ca nu fi suparat m-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 m-am vazut noh bun atunci , deci pt cei interesatzi www.spiderbikers.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Ai mai, ce ne pregateste fabrica japoneza, (dealtfel si apogeul lor).............am reusit sa fac poze cu prototipul noului model de Honda............woodfighter..................si culmea tocmai brad pitt a acceptat sa faca primul test-drive Rog posesorii de honda ca in loc sa se oftice, sa accepte realitatea si sa recunoasca................Suzuki rullez....... (pana la noi ordine.... ) Inca maxim doua saptamani si putem motoooooriiiiii in vooooooooooieeee. Traiasca motoristii........indiferent de ce motor conduc P.S.............da, n-am ce lucra, ma crizeaza o plictiseeeeeaaalaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Ai mai, ce ne pregateste fabrica japoneza, (dealtfel si apogeul lor).............am reusit sa fac poze cu prototipul noului model de Honda............woodfighter..................si culmea tocmai brad pitt a acceptat sa faca primul test-drive Rog posesorii de honda ca in loc sa se oftice, sa accepte realitatea si sa recunoasca................Suzuki rullez....... (pana la noi ordine.... ) Bestial!!!! Si eu le tot zic ca motor ca Suzuki nu este si partea buna ii ca si ei stiu dar nu recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Bestial!!!! Si eu le tot zic ca motor ca Suzuki nu este si partea buna ii ca si ei stiu dar nu recunosc Tocmai tu??? Care ai tricou VERDE pe care scrie: Orice SUZUKI e un KAWASAKI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 HONDA, The Power of Dreams deci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 sa vi sa-ti dau doua oglinzi originale de pe hornet sau ii cross si nu-ti trebe in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) ma, eu nu stiu citi, ziceti-mi si mie unde va fi championship-u asta?pe aeroport? Editat Martie 4, 2009 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ma, eu nu stiu citi, ziceti-mi si mie unde va fi championship-u asta?pe aeroport? La tine in curte....... Normal ca pe aeroport se tine....nu avem unde altundeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Este la praktiker spray de lant si alte chestii de intretinere/cosmetica moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Lume, lume in data de 21 martie cluburile SpiderBikers si N6R organizeaza deschiderea sezonului moto!!!! Sunt invitati toti motoristii sa participe la eveniment. Va avea loc un concert, se va organiza o tombola cu premii etc....multe surprize. CAt de repede o sa postez programul complet al evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Pana atunci imi termin si eu motooooooruuuuul Editat Martie 6, 2009 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate