arnold;) Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 sa speram ca tine si vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 am si eu o intrebare daca doar 2 cluburi deschid sezonul inseamna ca e deschiderea de sezon a lor nu a motoristilor cred.Sezonul nu il poate deschide un club 2:))) da ma rog asta e alta poveste oricum buna initiativa da un pic eronata.Sezonul se deschide nu de un club ci de motociclisti. da vom onora cu prezenta Gresit! Am chemat toti motociclistii. Pana acum era doar deschiderea celor de la N6R? Nop. Nu vad care-i problema ca anul asta nu vor organiza doar baietii de la N6R...ne-am unit fortele sa facem ceva mai frumos. Atata tot. Si nu pentru noi...pt toti motoristii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 primiti si scuteristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 primiti si scuteristi? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 ok , poate voi fi si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Gresit! Am chemat toti motociclistii. Pana acum era doar deschiderea celor de la N6R? Nop. Nu vad care-i problema ca anul asta nu vor organiza doar baietii de la N6R...ne-am unit fortele sa facem ceva mai frumos. Atata tot. Si nu pentru noi...pt toti motoristii! nu-i stres......asa ca nu te stresa......stii ca de fiecare data cineva are de comentat ceva.........nu-i stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 pana acuma au organizat cei de la n6r deschiderea si inchiderea de sezon, sau liniutele de catre istvan si ne-am simtit foarte bine. anul acesta ne-am alaturat si noi celor de la n6r, si sper sa va simtiti bine alaturi de noi. nu cred ca trebuie sa se supere cineva. eu personal am sa particip la toate avenimentele din baia mare cel putin, chiar daca trebuie sa platesc bilet sau ca simplu spectator. nici urban moto nu organizeaza campionatul numai pt ei, nu o sa fie cu usile inchise, ii pt toti iubitorii acestui fenomen. oricine ar organiza evenimentul toti trebuie sa-l onoram cu prezenta, fara rivalitati de club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Yep...chiar nu sunt motive de suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Sfat pt inceput de sezon : If you think that f.ck is funny, "ride" alone and keep the money 12 zile au mai ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_badboy Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Lume, lume in data de 21 martie cluburile SpiderBikers si N6R organizeaza deschiderea sezonului moto!!!! Sunt invitati toti motoristii sa participe la eveniment. Va avea loc un concert, se va organiza o tombola cu premii etc....multe surprize. CAt de repede o sa postez programul complet al evenimentului. Sa nu uiti sa postezi programul sa stie si cei care inca viseaza la un motor :X unde pot sa va vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 eu imi fac tricou din ala cu " if you can read this the bitsch fell off" ca ii fain:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) salutare, Ciprian ma numesc, am revenit si eu in baia mare dupa o absenta de 14 ani pe care i am petrecut prin bucuresti, sunt endurist, am un ktm 300 exc 2t, Editat Martie 12, 2009 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Bine ai venit!!!! Frumos motoru!!! Ps: Stiu ca nu ai somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salutare, Ciprian si bine ai revenit. Ne vedem cel tarziu in 21 la deschidere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salutare, Ciprian si bine ai revenit. Ne vedem cel tarziu in 21 la deschidere. V-ati interesat de cum va fi vremea in 21? Ca vad ca nici cum nu o lasa mai moale vremea asta nasoala. Bun venit Ciprian ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 V-ati interesat de cum va fi vremea in 21? Ca vad ca nici cum nu o lasa mai moale vremea asta nasoala. Bun venit Ciprian ! In cel mai rau caz va fi ca si acuma Dar exista sansa sa fie putin mai cald si poate si soare. Glumeam....vremea va fi ok...nu va ploua cu vreo 2 zile inainte din cate am vazut eu. Va fi ok pt o tura scurta prin micutzul nostru orashel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Hey dude......cum adica o tura scurta prin oras, cum vrei sa ma duc cu 240 prin oras cu TAZ (GS) mobilul? Nah bine, recunosc, am postat numa' sa ma laud cu noile mele ceasuri la care am lucrat pana aseara la 10 si pe care mintenash ma duc sa le montez 9 zile au mai ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 In cel mai rau caz va fi ca si acuma Dar exista sansa sa fie putin mai cald si poate si soare. Glumeam....vremea va fi ok...nu va ploua cu vreo 2 zile inainte din cate am vazut eu. Va fi ok pt o tura scurta prin micutzul nostru orashel. Atunci e perfect. V-ati gandit la program? De la cat va fi deschiderea.........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sambata, Martie 21 ploaie perioade de ploaie Minim: -1 °C Maxim: 8 °C http://www.vremea-meteo.com/prognoza/vreme...026|Baia%20Mare http://vremea.kappa.ro/ dc nu tine vremea cu noi? :D pentru vreme daca va fi naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Hey dude......cum adica o tura scurta prin oras, cum vrei sa ma duc cu 240 prin oras cu TAZ (GS) mobilul? Nah bine, recunosc, am postat numa' sa ma laud cu noile mele ceasuri la care am lucrat pana aseara la 10 si pe care mintenash ma duc sa le montez 9 zile au mai ramas Super super misto ti-ai facut ceasurile. Abia astept sa vad Taz-mobilul in actiune..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Multumesc sarutmanutzele Maine cel tarziu poimaine iti face o vizita ................si da si din coada........daca n-are de ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 ma vasile, tare fain ti motoru,vin intr-o zii sa-l vad, vad ca ai montat si ceasurile, tare mandre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 foarte misto ai modificat cadrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Ms ms...... Dar continuati, continuati....... inca mici retusuri si ies.......sper maine dupamasa........ca dupa o abstinenta de vreo 5 luni.......cred ca inca atatea nu ma dau jos de pe el Si daca tot se lasa intunericul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate