traienutz Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Am ars rotorul,l-am rebobinat da nu mai e ce trebuie...Am auzit ca merge pe locul dinamului aprindere de Minsk sau Voshod..Ar fi un avantaj ca nu mai trebuie acumulator.Stie careva ce incape in locul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Incape foarte bine un alternator de IJ, cu releu si punte de incarcare de la Dacia. Poti pastra magnetoul, daca e bun, sau poti folosi platina. Si cred ca merge si un generator de Minsk-Voshod, dar nu am detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Uite aici tot ce ai nevoie sa stii. Recomand adaptarea unui alternator de Planeta. Un sistem electric pe 12V e mare lucru, dinamul nu produce suficient curent pentru a alimenta bine farul si nici scanteia obtinuta de la magnetou nu este una prea sanatoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate