almid Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 sunt un nou posesor de scuter. Piaggio TPH125. As vrea sa va intreb ce fel de ulei ar trebui sa folosesc. Am vazut la MOL ulei pt motoare in 2 timpi (are pe eticheta un scuter) si pt motoare in 4 timpi(spune pe eticheta ca este pentru performanta). am cumparat din cel pt motoare in 2 timpi dar sincer sa fiu... nici nu stiu ce fel de motor este pe scuterul meu..125cmc si atat. ma poate lamuri cineva daca este in 2 sau in 4 timpi? pot folosi uleiul pe care l-am cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 (editat) la prima vedere iti dai seama dupa zgomot daca e in 4 timpi sau 2. cum se aude motorul? - zgomot mai "infundat" (4 timpi) - zgomot mai asurzitor (2 timpi) e cam greu sa explici in scris daca este in 2 timpi, este bun uleiul pe care l-ai luat Editat Martie 1, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 la prima vedere iti dai seama dupa zgomot daca e in 4 timpi sau 2. cum se aude motorul? - zgomot mai "infundat" (4 timpi) - zgomot mai asurzitor (2 timpi) e cam greu sa explici in scris multumesc pentru incercare... ecam greu totusi dupa sunet. astep ceva sfaturi de la cineva care le are cu motarele astea...eventuali posesori mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 multumesc pentru incercare... ecam greu totusi dupa sunet. astep ceva sfaturi de la cineva care le are cu motarele astea...eventuali posesori mai vechi are baie de ulei? sau are rezervor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 (editat) are baie de ulei? sau are rezervor ? are rezervoare separate pt ulei si pt benzina...si daca tot m-ai intrebat de sunet...suna infundat...zici ca e ditamai motoru Editat Martie 1, 2007 de almid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 (editat) are rezervoare separate pt ulei si pt benzina...si daca tot m-ai intrebat de sunet...suna infundat...zici ca e ditamai motoru hmm...chestia cu sunetu' am zis-o fara sa gandesc prea mult ! acum cu noua tehnologie si motoarele in 2 timpi sunt mai silentioase, dar daca zici ca ai rezervor de ulei ...este in 2 timpi. Editat Martie 1, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 hmm...chestia cu sunetu' am zis-o fara sa gandesc prea mult ! acum cu noua tehnologie si motoarele in 2 timpi sunt mai silentioase, dar daca zici ca ai rezervor de ulei ...este in 2 timpi. sal nu mol fratilor ci castrol yacco mobil aral, dai mai mult dar stii k face e viata motorului uleiul!!!!nu uitati asta!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate