yakuza_proxi Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 caut capac lateral partea dreapta(ala de la ambreaj)pentru o honda cbr600fi din 87-89,urgent,daca are cineva sami trimita un mail sau ceva,Andrey_honda@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 inainte sa cauti capac, ai incercat la cineva sa vezi daca se poate suda in argon? asta pt. ca banuiesc ca ai cazut si l-ai spart. poate se rezolva cu o sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 am incercat dar e prea spart si nu tinut,am afut accident si lam futut tare,e rupt o portiune de 10 cm2 si e rupt in trei bucatele.deci e buna si sudura in argon dar imi curge ulei pikura si ma enerveaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 in cazul asta stai cu ochii pe ebay.de la sectiunea piese, si vorbeste cu romi_trb (sau altcineva care are cont pe ebay si-ti poate aduce piesa in tara) sa liciteze pt. tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 aha,ms mult orikum,am sa fac kum ziki u ,ms mult Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate