Placebo Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Moto-Guzzi Nevada 750. Mai am doua mai vechi: Honda CB400N Tula 200 Plus un BMW din '50 (cu atas) si o motoreta... boala grea domnule... amandoi bunicii mei (Dumnezeu sa-i ierte) erau atinsi de virus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 O intreaga colectie Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Vreau eu BMW-ul!Cumpar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 Din pacate este dezmembrat si nici acte nu cred ca mai am. A fost folosit de catre bunicul meu si nu mai este inmatriculat din 1970. Si dupa o discutie cu tatal meu am realizat ca v-am indus in eroare nu este BMW este BSA 500cc. din 1942-1943. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 BSA si nu e intreg ... sa iti fie rusine ... oricum felicitarei pentru colectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 rusinea nu ar fi a mea. Este dezmembrata da cand m-am nascut ("taicamiu" nu prea le are). Apropos esti singurul care stie de BSA din persoanele cu care am vorbit. Sti vreun site despre BSA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spooky Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Sti vreun site despre BSA? http://www.bsaoc.demon.co.uk/ http://www.allenmuseum.com/bsa441.htm http://hem.passagen.se/jojo123/ .... mai gasesti si aici: http://www.google.ro/search?q=BSA+motorcyc...F-8&hl=ro&meta= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 salve.... offtopic :ez kiar le are se poate merge fara echipament pe guzzi? ontopic cat te-a dus guzganu la bani? PS: nicknameul tau este tare....repeta asta zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Din pacate este dezmembrat si nici acte nu cred ca mai am. A fost folosit de catre bunicul meu si nu mai este inmatriculat din 1970. Si dupa o discutie cu tatal meu am realizat ca v-am indus in eroare nu este BMW este BSA 500cc. din 1942-1943. BSA intre 42-43 a fabricat 2 modele M20 si M21 cu un cilindru, primul de 496ccm si al doilea de 596ccm. Tu de care ai si cat e de complet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Stiu ca nu e rubrica de vinzari -cumparari dar cu cit dai BSA-ul chiar asa si fara acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 Bunica-tu a fost pilot ? BSA sunt foarte misto... ar trebui sa o restaurezi... sau sa o dai la altul sa o restaureze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 16, 2004 Autor Share Postat Iulie 16, 2004 Asta si fac, am vorbit deja cu mesterii. Intr-o saptamana ne apucam de treaba. Cat despre bunicii mei ... maniaci. Unul dintre ei facea cascadorii pe strada principala a satului in fiecare seara la 7 (in tineretile lui "Dumnezeu sa-l ierte") asa ca tot satul se aduna la spectacol. Cat despre celalalt ( Dumnezeu sa-l ierte si pe el) a fost la randul lui atins puternic de virus si facea tara pe motor. Sper sa nu-i dezamagesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 16, 2004 Autor Share Postat Iulie 16, 2004 Asta si fac, am vorbit deja cu mesterii. Intr-o saptamana ne apucam de treaba. Cat despre bunicii mei ... maniaci. Unul dintre ei facea cascadorii pe strada principala a satului in fiecare seara la 7 (in tineretile lui "Dumnezeu sa-l ierte") asa ca tot satul se aduna la spectacol. Cat despre celalalt ( Dumnezeu sa-l ierte si pe el) a fost la randul lui atins puternic de virus si facea tara pe motor. Sper sa nu-i dezamagesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 Cumpar BSA , Placebo se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Daca o vede preten-mea se taie ca ii place grozav Moto-Guzzi Faina si sa ai grija de ea ca o sa aiba si ea de tine...RIDE SAFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 19, 2004 Autor Share Postat Iulie 19, 2004 Cumpar BSA , Placebo se aude? Sunt pe cale de a o restaora. Nu este de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Salut! Am vazut ca ai prin colectie si un Tula. cum e? ca vreau si io sa mi iau unu. abia mi am luat permisu si am auzit ca e sanatos sa o iei "de jos". spune mi te rog care sunt avantajele si dezavantajele la Tula. mersi Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate