Ravenitza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Nu ma intelege gresit, stiu ca se scrie destul de mult, dar eu una cand intru pe un topic si vreau sa ma implic, citesc asa 1-2 posturi la 2-3 pagini ca sa imi fac o idee...Mna, oricum bun venit celor noi...si ca sa ma repet pe fiecare pagina: Intalnirea titanilor este in fiecare VINERI, la gura de metrou TITAN (cea din parc), intre orele 19-20. Pentru cei care vor sa mearga la Arc miercuri, in general, adunarea este la acelasi loc ca intrunirea de vineri, intre 18.30-19 daca nu ma insel. Poate veni oricine, nu avem dreptul si nici nu avem de ce sa nu primim pe oricine cu bratele deschise. Le: si apoi tu pe unde umblii, nu te-am mai vazut de mult timp Editat Octombrie 21, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Imi cer scuze pentru OFF Topic, dar poate este cineva interesat... /index.php?showtopic=281127 O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Imi cer scuze pentru OFF Topic, dar poate este cineva interesat... /index.php?showtopic=281127 O zi buna! succes cu vanzarea lui, de altfel intr-o vineri chiar il admiram cu ovy ca arata f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Ne vedem maine la 18-31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Ne vedem maine la 18-31 fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 succes cu vanzarea lui, de altfel intr-o vineri chiar il admiram cu ovy ca arata f bine. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 LUMEEEE!!!!LUMEEE!!!! SE ORGANIZEAZA O SEARA MARE!!!PETRECERE HALOOWEEN CU STRANGERE DE FONDURI PT UN COLEG MOTOCICLIST!! UITATI-VA AICI V/index.php?showtopic=281275 EU SPUN K TRE SA VENITI E O NOAPTE DE PETRECERE SI BAUTA SI IN PLUS MAI FACETI SI UN BINE. RIDE SAFE V/index.php?showtopic=281275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 La multi ani Septimiu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Bravo mai vecinilor... Ati plecat si m-ati lasat la Arc... Macar un biletel pe motoreta.."vezi fata ca am plecat".... Cum fu plimbarea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 bai sa stii ca ne-am uitat de tine dar ...nu te-a vazut nimeni!A fost foarte frumos ...drumul cam racoros dar a meritat! Inca ceva ....pentru cei cu care am vorbit in seara asta de CIZME rectific....adresa corecta e http://www.tcxboots.com/. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Bravo mai vecinilor... Ati plecat si m-ati lasat la Arc... Macar un biletel pe motoreta.."vezi fata ca am plecat".... Cum fu plimbarea??? Pai pe unde erai ca nu te-a mai vazut nimeni, acolo chiar intreba cineva de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Bravo mai vecinilor... Ati plecat si m-ati lasat la Arc... Macar un biletel pe motoreta.."vezi fata ca am plecat".... Cum fu plimbarea??? Eu am intrebat daca mergi si tu si nimeni nu stia pe unde esti ! Data viitoare nu mai parasi grupul ca uite asa te ratacesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 nu am putut ajunge aseara,nu am avut cum sa scap de la munca........sper sa reusesc datat viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Salutare tuturor, sunt si eu vecin cu voi, stau prin Diham si vroiam sa va intreb pe unde va strangeti si daca ma primiti si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Miercuri la ora 18-30 la gura 2 metrou Titan cu plecare spre arcul de triumf si vineri ora 19 tot la gura de metrou titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 salut baieti .. frumos aseara ...data viitoare imi iau izmene pe mine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Data viitoare incerc Fashiile alea de pui..ca tare is curios...da portiile mari..nu mici:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Data viitoare incerc Fashiile alea de pui..ca tare is curios...da portiile mari..nu mici:D O alegere inteleapta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Bravo mai vecinilor... Ati plecat si m-ati lasat la Arc... Macar un biletel pe motoreta.."vezi fata ca am plecat".... Cum fu plimbarea??? eu am crezut ca ai vrut tu sa ramai acolo ... oricum ne-am cacao pe noi de frig ... la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Miercuri la ora 18-30 la gura 2 metrou Titan cu plecare spre arcul de triumf si vineri ora 19 tot la gura de metrou titan Multumesc, vin si eu vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Data viitoare incerc Fashiile alea de pui..ca tare is curios...da portiile mari..nu mici:D promit sa incerc si eu :D:D...o sa mai incerc sa imi iau si izmenele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 diseara la metrou ? sa mergem la karaoke ? sau ne intalnim direct acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 eu am crezut ca ai vrut tu sa ramai acolo ...oricum ne-am cacao pe noi de frig ... la propriu tot raul spre bine...ca oricum nu aveam indispensabilii pe mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 diseara la metrou ? sa mergem la karaoke ? sau ne intalnim direct acolo ? eu zic k se ne vedem direct acolo pe la 21-21:30 eu am crezut ca ai vrut tu sa ramai acolo ...oricum ne-am cacao pe noi de frig ... la propriu ma rog...unii dintre noi cu toate k anumite persoane au luat si intaritori...dar nu dau nume.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Cine stie si ma poate ajuta si pe mine sa imi aerisesc frana fata la motocicleta....pls pls pls..dau bere...sau altceva:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate