DKWraith Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 DKWuleeeee, ma apuc sa lucrez la logo-ul pt tricou sa avem shi noi clubu' nostru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Hai cu caldura ca s-a plictisit si mileul meu ! Iti dai seama? ai un miel, negru! Apropo, am o veste BUNAAA! Am gasit unde sa ne imbracam capacele motorului in fibra de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Buna treaba ! How much ! Vb pe mess ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Buna treaba ! How much ! Vb pe mess ! si toba aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si toba ! Dar toba e 1000 E .....si carbonul e 150 RON ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Iti dai seama? ai un miel, negru! Apropo, am o veste BUNAAA! Am gasit unde sa ne imbracam capacele motorului in fibra de carbon nenea gabi,MILEU nu MIEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 mama lui de mileu :laugh:) e ... presupunand ca tine mileul pe miel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Pana la deschiderea oficiala... daca vremea ramane frumoasa, in weekendul viitor ma duc sa o vad pe Matilda ( e , acum sa nu ma intrebati cine e Matilda ) Eu asa in secret sper ce spera toata lumea cred... ca nu o sa mai dureze nici macar o luna pana cand vine vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 se pare ca se strica vremea din a doua jumatatea a lu` februarie. iar e o iarna tarzie, si in primele zile a lu` martie s-ar putea sa ninga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 se pare ca se strica vremea din a doua jumatatea a lu` februarie. iar e o iarna tarzie, si in primele zile a lu` martie s-ar putea sa ninga. Iar imi dai vesti bune Rippere ! Si parca te rugasem sa te abtii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Eee... acum nu e nici dupa cum vrem noi nici dupa cum vrea Alex. Eu zic sa ne bucuram de ce vreme o veni... ca apoi timpul asta nu se mai intoarce. Si-apoi...rabdarea e o virtute din ce in ce mai rara. Sa nu o pierdem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Iar imi dai vesti bune Rippere ! Si parca te rugasem sa te abtii ! glumeam... iata o pronoza pt primele 15 zile din februarie. Procnoza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Ahaha... pe 16 februarie maxima de -1 grad. E clar... Vreme numai buna de mers la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 da, dar weekendul viitor daca se pastreaza ce zic aia acolo, merge de o plimbarica scurta prin imprejurimile bucururestiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 pe labrute.fr cine il bate pe .....ardway? eu am mancat o bataieeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ba aiuritilor da un schiu o sanie la munte nu facem si noi? (e mult mai bine de cat sa asteptati soarele cu ochii pe "biciclete") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ba aiuritilor da un schiu o sanie la munte nu facem si noi? (e mult mai bine de cat sa asteptati soarele cu ochii pe "biciclete") poate sa ne batem cu noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ba aiuritilor da un schiu o sanie la munte nu facem si noi? (e mult mai bine de cat sa asteptati soarele cu ochii pe "biciclete") Daca vreti bagam un BaiPrietene intr-un weekend cu cea mai mare placere ! Discutam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Daca vreti bagam un BaiPrietene intr-un weekend cu cea mai mare placere ! Discutam ! se face bai prietene se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) La multi ani noului nostru vecin: Anjin! Editat Februarie 3, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 La multi ani noului nostru vecin: Anjin! Happy Birthday, dude!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 La Multi Ani Anjin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 LA MULTI ANI! si multi km fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Exista cineva care aduce piese pentru motociclete din Germania sau care stie cum pot da comanda modelul SACHS ROASTER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 LA MULTI ANI! si multi km fara evenimente! sa fie! la multi ani si de la Gabi Azi mi-am facut de lucru am curatat lantul cu motorina arata ca nou!!! Exista cineva care aduce piese pentru motociclete din Germania sau care stie cum pot da comanda modelul SACHS ROASTER. pe ebay ai incercat? eu as avea pe cinva care poate aduce din germania ... in principiu comanda trebuie sa fie destul de mare pentru a face un transport. Altfel nu ar avea profit. Ma rog, am sa fac o intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate