Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Ha ha, cum sa nu te mai atraga sa iesi cu motorul? Poate vrei sa spui ca: "desi ma atrage sa ies cu motorul simt ca vreau sa imi exersez rabdarea si nu ma mai plimb pana s-o face mai frumos." Acum serios vorbind... intr-adevar e cam frig si se pare ca macar in urmatoarele 2 saptamani o sa facem pauza. Stiu eu pe "cineva" pe aici pe forum care ne tot ameninta cu vreme proasta si ninsoare pana la inceputul lui martie. Asteptam mah hainule acuma si vesti bune @Rav: lamita ta sta frumos pe Matilda ( aka Kizu ) Bravooo, acum ma lasa sa ii spun Kizu da?! Mai anul trecut am mers foarte mult pe frig, as mai merge si acum insa s-au adunat cateva probleme de sanatate si nu vreau sa mai pun paie pe foc. Prefer sa mai am rabdare putin. Pana atunci o sa duc saua la vopsit, noroc cu Ripperul ca am gasit unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dap, si mi-am facut senzorul, si m-am plimbat cu Ravenita. si a fost frumos, dar cam frigulet. al reacu mecanicul ala nimic nu stie...bine ca stie sa le repare macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 fetele titaniste unde sunteti maica?! mi-ai luat vorba din gura Am pus ochii pe o fata, uitandu-ma prin pozele de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 mi-ai luat vorba din gura Am pus ochii pe o fata, uitandu-ma prin pozele de anul trecut Ia zi tu lu moshu care e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 eee Ia zi tu lu moshu care e ! moto cica nu mai are dar se potriveste ca pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 mi-ai luat vorba din gura Am pus ochii pe o fata, uitandu-ma prin pozele de anul trecut zi si la fratilii tau. gabi hai scoate mobra in seara asta pana la ursu la un ceai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Cine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) zi si la fratilii tau. gabi hai scoate mobra in seara asta pana la ursu la un ceai. am fost cu mobra azi. De fapt ... tot ies de vineri As venii dar sunt frant Cine?! mica, ochi misto. Nu mai misto ca ai tai Editat Februarie 10, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 hai bre nenea gabi ne ti ashe in suspans.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 hai bre nenea gabi ne ti ashe in suspans.... Bre Cocos...e evident....think for a minute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 gata, ma predau deja am aflat istorioara, nu ma mai joc hai bre nenea gabi ne ti ashe in suspans.... le zice bine nyt deci, ma predau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) Bre Cocos...e evident....think for a minute ! WTF yupiai yo???!!cine bre??? super tare mi-am dat seama Editat Februarie 10, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 WTF yupiai yo???!!cine bre??? super tare mi-am dat seama cred ca e din cauza "titanului" de care tocmai vorbea alex super tare mi-am dat seama cred ca e din cauza "titanului" de care tocmai vorbea alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) cred ca e din cauza "titanului" de care tocmai vorbea alex dap se prea poate,dar sa sti ca incercarea moarte nu are wilcomen sun man!!!!ce mai zici?bine sanatos? Editat Februarie 10, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 cine e cocosi?!? sa dea faliment ducati ca faceti doar glume intre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 am fost cu mobra azi. De fapt ... tot ies de vineri As venii dar sunt frant mica, ochi misto. Nu mai misto ca ai tai Vaiiii Multumesc...dar ii are intradevar mai frumosi ca ai mei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 cine e cocosi?!? sa dea faliment ducati ca faceti doar glume intre voi. nu o cunosti lipale aaa si sa-ti spun o faza tare ce cadou crezi ca am primit....un breloc pe care scrie DUCCATI GEAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 nu o cunosti lipale aaa si sa-ti spun o faza tare ce cadou crezi ca am primit....un breloc pe care scrie DUCCATI GEAR :) daca nu o cunosc nu ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 :) daca nu o cunosc nu ma intereseaza corect o sa moara ducatristii cand o sa-l vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 care mere la un ceai la ursu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 http://www.eastbike.ro/Indexs/INFORMATII.html ce parere aveti? tare:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Am vazut si eu o fata frumoasa dar nu stiu cum o cheama poate ma ajutati: Nici inalta ,nici scunda Nici prea garsa,nici prea subtire Nici asa si nici asa .Cum o cheama doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Am vazut si eu o fata frumoasa dar nu stiu cum o cheama poate ma ajutati:Nici inalta ,nici scunda Nici prea garsa,nici prea subtire Nici asa si nici asa .Cum o cheama doamne dap stiu!!este....stai asa..aaaaa.....aaaa...da! vezi ca te-am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Idealul de care vorbeste orly cred ca e femeia cu mustata ! Se gaseste orly...cauta...cauta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Am vazut si eu o fata frumoasa dar nu stiu cum o cheama poate ma ajutati:Nici inalta ,nici scunda Nici prea garsa,nici prea subtire Nici asa si nici asa .Cum o cheama doamne a o stiu! e fata fara semnalmente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate