switch Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Alea-s actele. Vezi k la BCR te duci doar cu programare. Detalii AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 /index.php?showtopic=355411 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou . Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou . Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! S U C C E S la examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou . Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! Nu mi-l dai mie sa ma plimb pana iti iei carnetul? Am grija de el, am 1 an juma de A, 11000 km cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Nu mi-l dai mie sa ma plimb pana iti iei carnetul? Am grija de el, am 1 an juma de A, 11000 km cu moto Pai nu sta degeaba, se plimba deja pana iau eu A-ul. P.S. Vinerea asta il incerc si eu la ilioara, ca pana acum nu am mers cu el si pana nu vad si A-ul trecut in permis doar in poligon ma joc cu el. Editat Mai 5, 2009 de punkz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Pai nu sta degeaba, se plimba deja pana iau eu A-ul. Singur? Eeee...glumesc si eu. Hornet sper sa fie al 3 lea motor incepand cu aceasta iarna. Te asteptam la intrunirea noastra! Spor la examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Multumesc, sa fie! Sper in 2 saptamani sa-l iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou . Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! si de ce nu functioneaza? de ce nu circuli cu ea? din acelasi motiv pentru care nu mai iesi si tu atat de des ca inainte... oare care e o fi motivul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 din acelasi motiv pentru care nu mai iesi si tu atat de des ca inainte...oare care e o fi motivul ? ca n-am chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou . Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! Welcome to za club ! Succesuri la examen si sa fie intr-un ceas cu cuc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 ca n-am chef? aham Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Alex si Alexutza au beut o ciorba inpreuna se pare ca au pus astia ceva in ciorba aia ... mai copii Pe matrimoniaci cu voi! Daca nu vad imbratisari data viitoare, intep caucioacele amandorura Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou. Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! Bafta domnule, bafta !!! Buna alegere cu mobra aia felicitari! Nu vrei o geaca pentru pasagera? Editat Mai 5, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra . Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! welcome! sa-l stapanesti fericit e un motor foarte reusit. ai grija sa-l tii sub 10.000 primii 3 mii de km macar sa te obisnuiesti cu el. imi amintesti de mn la inceput si eu tot la fel cu mobra fara carnet impingeam motoru pana in poligon faceam cheta de benzina si ma dadeam pe acolo...am facut cam 1000 km in poligon dar a fost criminal te asteptam prin titan cu mobra si permisu-n buzunar. invatza franarile de urgenta si slalom calumea daca tot mergi prin poligon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Alex si Alexutza au beut o ciorba inpreuna se pare ca au pus astia ceva in ciorba aia ... mai copii Pe matrimoniaci cu voi! Daca nu vad imbratisari data viitoare, intep caucioacele amandorura Bafta domnule, bafta !!! Buna alegere cu mobra aia felicitari! Nu vrei o geaca pentru pasagera? care pasagera? care geaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Merci, vine sigur permisul luna asta. Motoreta am luat-o din sfaturi, calitate/pret si din ce am citit despre ea chiar nu cred ca o sa fiu dezamagit. Iar pasagera momentan sta acasa pana fac cativa(mai multi) km. Si dupa ce ca mananc la juma` de norma luna asta sa-mi iau manusi si ghete ar fi culmea sa-i bag si ei in cap sa-si ia echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Alex si Alexutza au beut o ciorba inpreuna se pare ca au pus astia ceva in ciorba aia ... mai copii Pe matrimoniaci cu voi! Daca nu vad imbratisari data viitoare, intep caucioacele amandorura Al meu e deja intepat,stii prea bine Alex si Alexutza NU au baut ciorba impreuna, tocmai asta e problema...ca a mancat fara mine n-a mai avut rabdare o ora sa mananc si eu cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 care ai o toba de cbr sa nu fie stoc si sa faca ceva galagie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 care ai o toba de cbr sa nu fie stoc si sa faca ceva galagie? Si sa fie moka ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Si sa fie moka ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Salutare! Ma bag si eu in seama, ma cheama Mihai, 24 ani, stau in Titan pe langa agentia CFR. In drum spre casa, va mai prind cateodata cand va strangeti seara la statia de metrou . Nu am inca A-ul, mai am o ora de scoala si dupa ma programez la examen. Motor mi-am luat acum 2 saptamani, o Hornetzica din 2001 neagra :x. Acum sa iau permisul si sper sa ma primiti si pe mine pe acolo. Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! Bine ai venit, bafta la examen!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 care ai o toba de cbr sa nu fie stoc si sa faca ceva galagie? scot eu un burlan de scurgere de la munca si scriu onda pe el nu e nici stoc si o sa faca si galagie. zi vrei? il dau ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mi se pare mie, sau cineva doreste sa ajunga Super Membra astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mi se pare mie, sau cineva doreste sa ajunga Super Membra astazi? Conteaza daca esti membru sau supermembru? Care e diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate