Ravenitza Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 FUNNY haideti lume la 7 ...inclusiv ravenitza(chiar daca e fata) Eu nu, misoginule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 sa aveti bani la voi; cica e 200 mii intrarea ... La Apasu? Ursu scrie pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Cititi asta, e despre Femei Goale!!!Pozele maine, acum am plecat. Pentru cine vrea sa mearga la Apasu, ne vedem diseara la ora 20 la statia de metrou titan. (aseara era oprita trecerea spre apasu dinspre regie, asa ca tre sa o luati pe iuliu maniu si apoi dreapta) Foarte bine punctat, dupa plimbarea de vineri vroiam si eu sa pun asa ceva dar n-am avut cand pana acum, poate le citeste careva si mai ales le si respecta. Informatii Utile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Foarte bine punctat, dupa plimbarea de vineri vroiam si eu sa pun asa ceva dar n-am avut cand pana acum, poate le citeste careva si mai ales le si respecta. Informatii Utile Lasa tutorialele si baga pozele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 17, 2009 Autor Share Postat Mai 17, 2009 hehe revenitzo ai pierdut intrare de milioane in bikers la ursu eu cu motoru in a 3a si dambul de la intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Lasa tutorialele si baga pozele ! Gata m-am conformat. Intrunire_Titan15mai.rar - 33.1 Mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Poze de aseara de la Apasu aici Ca tot v-ati laudat ca veniti si... pauza.. numai Sorin a dat pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Poze de aseara de la Apasu aiciCa tot v-ati laudat ca veniti si... pauza.. numai Sorin a dat pe-acolo eh..si costi a venit.. a fost..decent.. era frumos sa ..fim prezenti in nr mai mare..dar.. anywho.. sa molestam zdrentele care nu au oglinzi la masini.. Peace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 mda.. din pacate am fost prea obosit sambata ca sa mai pot trece pe la Apashu, plus ca intrarea de 20 roni mu'ar fi deprimat fantastic de tare bugetul oricum inexistent... sper ca a fost fain si v'ati simtit bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 (editat) Poze de aseara de la Apasu aiciCa tot v-ati laudat ca veniti si... pauza.. numai Sorin a dat pe-acolo unii mai si "munceste" Sa-i transmiti felicitari artistului din partea mea Daca eram liber, ajungeam ... Lume, lume! chiar nu are nimeni nevoie de o geaca buna ? Editat Mai 17, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 hehe revenitzo ai pierdut intrare de milioane in bikers la ursu eu cu motoru in a 3a si dambul de la intrare Si totusi mai ai ulei in motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 La Multi Ani bai Costiii ! Sa ne traiesti si sa iti traiasca mobra ! P.S :Sari cu bautura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 hehe revenitzo ai pierdut intrare de milioane in bikers la ursu eu cu motoru in a 3a si dambul de la intrare Nu-i bai asa inveti! Gata m-am conformat. Intrunire_Titan15mai.rar - 33.1 Mb Multumim de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Mersul in grup nu este pentru toti ... dar la ce a fost vineri ..... Daca va alaturari unui grup care nu respecta recomandarile de mai jos, puteti intreba pe cineva care sunt regurile respectate in grupul respectiv, si cum difere ele de cele prezentate aici. Toate grupurile serioase vor tine o mica sedinta inainte de plecare pentru clarificarea regulilor. Daca observati ca stilul grupul nu este pe placul vostru, PARASITI GRUPUL. Sosirea voastra in siguranta la destinatie este mult mai importanta decat supunearea la unele reguli pe care nu le intelegeti sau care nu va plac. Cine merge catre locatia X ... ne oprim in locul X toti si de acolo plecam in grup pentru ca traficul din bucuresti (titan) nu permite plecarea a 10-30 moto in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 La Multi Ani bai Costiii ! Sa ne traiesti si sa iti traiasca mobra ! P.S :Sari cu bautura ! LA MULTI ANI OMULE!!! Sa fi sanatos sa ai parte de mobre noi si...SARI CU BAUTURA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 alt Taur ma? Mai suntem multi? La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 alt Taur ma? Mai suntem multi? La multi ani! Stai linistit ca si tu esti notat la memento:D partea proasta la tine e ca stim unde stai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 lma costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 La Multi Ani bai Costiii ! Sa ne traiesti si sa iti traiasca mobra ! La multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) Stai linistit ca si tu esti notat la memento:D partea proasta la tine e ca stim unde stai Asta am gasit pe youtube Poate se face si la noi asa ceva ... Editat Mai 18, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Asta am gasit pe youtube Poate se face si la noi asa ceva ... Gabi vezi ca ai o datorie de 1 video la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 Si totusi mai ai ulei in motor? yep e chiar tot ok lool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) Gabi vezi ca ai o datorie de 1 video la mine ! dap, si video si poze se baga careva la o tura pana la casa presei si retur ? Nu, nu dau de baut no money Editat Mai 18, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 dap, si video si poze se baga careva la o tura pana la casa presei si retur ? Nu, nu dau de baut no money Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 unii mai si "munceste" Sa-i transmiti felicitari artistului din partea mea Daca eram liber, ajungeam ... yeah-yeah.. scuze, domnule, scuze.. ii transmit, ms LA MULTI ANI, COSTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate